Pomoc oko media playera

CD, radio, ozvučenje, navigacija itd... Sve o elektrouređajima u našim Alfama.
Coja
Garaža: Alfa Romeo 159 JTDm
Pridružio se: Sub Sep 21, 2013 4:40 pm

Pomoc oko media playera

Sub Sep 21, 2013 5:07 pm

Koristio sam USB stik na mojoj 159 alfi.(ima vec fabricki ubacen usb, nije nista budzeno) Kada sam probao da promenim pesmu, media player je poceo sam da menja pesme bez stajanja kroz ceo fles. I kad izvadim USB nastavi da menja sve u krug. Sad ne mogu da pristupim media playeru, phonebooku ili voice aktivaciju preko dugmica na volanu znaci samo mogu da pojacavam i smanjujem sa tim dugmetom dok je radio ili cd u upotrebi.
Kada upalim auto sam odma stavi na media player iako nije usb uguran pa moram rucno da prebacim na radio ili cd sta vec hocu.

Citao sam na nekom stranom sajtu da se vec desavao taj problem pa da mora da se vadi baterija na pola sata. Sad mi nije jasno na koju se bateriju misli tu, da li je akumulator ili postoji neka druga za to.

Da li je neko od vas imao taj problem i koje bi resenje bilo?
Izvinjavam se ako je vec ovo negde objasnjeno ali nisam uspeo naci gde. Hvala unapred!
Korisnikov avatar
Vlada R
Garaža: ex Alfa 159 JTDm restyle
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 10:32 pm

Re: Pomoc oko media playera

Pon Sep 23, 2013 10:37 pm

Misli se na aku, skineš klemu na 20-30 minuta i trebalo bi da je sve OK.
Coja
Garaža: Alfa Romeo 159 JTDm
Pridružio se: Sub Sep 21, 2013 4:40 pm

Uto Sep 24, 2013 11:41 pm

Ahaa, odblentavio se media player i sve ok sad. Nije ni moralo da bude toliko dugo bez struje, samo sam skinuo i vratio.
Ako neko ima takav problem resenje je jednostavno i ako je original radio ne trazi nikakav code ili tome slicno. :yipi:
Korisnikov avatar
Vlada R
Garaža: ex Alfa 159 JTDm restyle
Pridružio se: Sre Jul 27, 2011 10:32 pm

Sre Sep 25, 2013 12:31 pm

Samo ako zameniš aparat treba ti kod.

Povratak na “In Elettronica Alfa”