Dok sam puškirao auto, odleteo mi jedan čepić. Nov da se poruči iz Italije je 150rsd, samo je problem što ide u pakovanju od 10 komada (1500rsd) . Da nema neko viška slučajno da proda jedan ili će to da sačeka kada prolazim pored nekog otpada...
Najbolja ti je varijanta to sa otpadom,bas sam skoro uzeo za sebe i imaju ih koliko hoces..ne znam samo odakle si ako idem uskoro do otpada da ti uzmem neki pa da ti posaljem
Ako ne možeš da napraviš sam,barem pokvari drugome
e, a, koliko bi bila cijela ta plastika otprilike? sa lijeve strane je pukla tu oko srafa (vjerovatno od nekog cukanja ili sl) a desno srafa ni nema...
Ja sam to napravio od one crne zadnje strane od plasticne kutije za cd. Sestarom nacrtao krug, isekao makazama i smirglom fino oborio ivice. Oridjinale ;-)
Čepić rešen na krajnje banalan način, našao sam u kutiji sa alatom neku žabicu za tapacir koja je završila posao samo tako. Proverio da li pasuje, odsekao višak. Hvala svima u svakom slučaju
Super je leglo samo se postavalja pitanje kako ces izvaditi cepic kada dodje vreme da menjas plastiku(O.K. ne menja se svaki dan) ali mnogo vaznije je prolazi li voda pored. Mnogo bolje bi bilo da je ostala otvorena, ma koliko to cudno izgledalo, ovako ako ne dihtije kako treba ulazice voda i mnogo duze ce se zadrzavati nego bez cepa, a o srafu u takvom okruzenj...
Menjao sam šoferku pre par meseci, pa sam se i uverio da cela ta plastika ne štiti da prodire voda. Čepić sam normalno stavio kada sam odsekao ove navoje da ih tako nazovem, prva slika je samo proba da li pasuje.