Branici

Ulepsavanje i odrzavanje prepoznatljivog imidza; Alfa Romeo
Korisnikov avatar
Shanirani
Garaža: 156 2.0 TS
Pridružio se: Uto Jun 18, 2013 8:47 am

Branici

Ned Jul 21, 2013 12:29 pm

Pozdrav drugari. Nov sam ovde. Kupio sma lafu 156 2.0TS 2001 pre 2 nedelje. Mehanicki je sve sredjena ali je kozmeticki katastrofa.
Promenila je nekoliko vlasnika i neko od predhodnij je sa njom imao omanji udes, tj cuknuta sa strane i prednji branik je izlomljen i to su probali srediti kitovanjem. I to se primecuje da je kriv i da je negde odvojen od same limarije i da nije dobro pricvrscen.. e sad na tupim mnogo skidao sam branik i nemam mu popravke jer sa unutranje strane je na mnogo mesta kitovan i nemamu popravke i razmisljam da kupim drugi.. Moze li neko da mi preporuci neko neku prodavnicu ili otpad ili sta vec u okolini Nisa (ako je moguce) gde mogu naci prednji branik u dobrom stanju. ne treba mi nista novo od 200e itd. ni boja nije bitna jer mora ceo auto na farbanje ili cu mu lepiti foliju..
Korisnikov avatar
Shanirani

Re: Branici

Ned Jul 21, 2013 2:21 pm

iz nekog razloga ne mogu da citam privatne poruke, a video sma da mi je neko poslao.
"Niste autorizovani da čitate privatne poruke."
Korisnikov avatar
erdeljan
BANOVAN
Garaža: Beli fijaker
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 10:54 am

Ned Jul 21, 2013 2:24 pm

Poruku ti je poslao sistem kada sam ja odobrio poruku, sada ti je najverovatnije stigla jos jedna. Ne brini, to je sasvim normalno. Ako imas koji minut extra ti procitaj pravila -> viewtopic.php?f=53&t=206

Dobrodosao...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
Korisnikov avatar
Shanirani

Ned Jul 21, 2013 2:33 pm

oke.. hvala bolje vas nasao :)

Povratak na “Alfa Stile”