Imunitet? Zasto?!?
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Ne gledam ove emisije ali citam vesti na jednom portalu pa mi zapalo za oko...
Zasto njih niko ne kaznjava iako ocigledno dokazi postoje!?!!?!?!?!
[youtube]WopRRbB5Yjg[/youtube]
[youtube]DGTMdAtvREs[/youtube]
Zasto njih niko ne kaznjava iako ocigledno dokazi postoje!?!!?!?!?!
[youtube]WopRRbB5Yjg[/youtube]
[youtube]DGTMdAtvREs[/youtube]
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
Ajd da pojasnim kako se to kod nas radi posto si iz Evrope (
)
Ako vlast uhapsi takve i zatvori ih na odredjeni period, onda oni nece moci pevati/vrckati guzicama i narod nece moci da se veseli, ako narod nema da se veseli pocece da razmisljaju o situaciji u zemlji, ako pocnu razmisljati o situacijiji u zemlji dice se kuka i motika, ako se digne kuka i motika vlast moze da dobije istom tom motikom po ledjima..
Jel sad jasnije?

Ako vlast uhapsi takve i zatvori ih na odredjeni period, onda oni nece moci pevati/vrckati guzicama i narod nece moci da se veseli, ako narod nema da se veseli pocece da razmisljaju o situaciji u zemlji, ako pocnu razmisljati o situacijiji u zemlji dice se kuka i motika, ako se digne kuka i motika vlast moze da dobije istom tom motikom po ledjima..
Jel sad jasnije?

- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Verovatno TV snimak nije dokazni materijal, u suprotnom ga ne bi pustali. Posto je emisija inace namestena (moguce je cak i ovi prolazi kroz crveno), svima je lepo. Natasi Bekvalac jer joj je izasla slika u tabloidu, skocice joj cena u svakom smislu, televizije popunjavaju program, novine prostor... Sto kaze Bug, narod ima igara, pa na hleb slabije misli.
Lepo je rekao Dzoni Stulic - mozes da me .ebes u tekstu koliko hoces, samo mi stavi sliku.
Re: Imunitet? Zasto?!?

Verovatno TV snimak nije dokazni materijal, u suprotnom ga ne bi pustali. Posto je emisija inace namestena (moguce je cak i ovi prolazi kroz crveno), svima je lepo. Natasi Bekvalac jer joj je izasla slika u tabloidu, skocice joj cena u svakom smislu, televizije popunjavaju program, novine prostor... Sto kaze Bug, narod ima igara, pa na hleb slabije misli.
Lepo je rekao Dzoni Stulic - mozes da me .ebes u tekstu koliko hoces, samo mi stavi sliku.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Zamolio bih ako ima načina da se u smajlije ubaci smajli koji se krsti jer upravo on koji fali za nemi komentar na ove snimke 

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Kod nas sistem ne radi. Sistem nema impuls da deluje po automatizmu već sve mora na frku, već sve mora na frku i pritisak i da tamo neko "pritisne". Dva dana se niko nije zapitao gde je onaj što je izb`o Danilovića, već su pod.bavali Dačića zbog izjave, a kad su se zapitali, ovaj je već zapalio.
Acqua-Olio-Benzina
- sibin
- Garaža: 5,4L
e sad i ti nigy
to su patriotski momenti, toga ima svuda u americi kad nestane struje citave porodice se oblace i obuvaju i nabavljaju razne tehnicke uredjaje.
sto se tice doticnih o kakvim krivicnim prijavama da pricamo. u ovoj zemlji zakon vazi samo za siromasne, cim imas kesh sve se zavrsi.

sto se tice doticnih o kakvim krivicnim prijavama da pricamo. u ovoj zemlji zakon vazi samo za siromasne, cim imas kesh sve se zavrsi.
- Nigy
- Garaža: .
@ sibin
Hoces da kazes da i mi svoje crnce za trku imamo?
Hdedoh reci da nije problem u video snimku, on moze da posluzi ako neko hoce da ga gleda. Isto se secam onog snimka idiota sa BMW-om(?) sto su divljali po putu i snimali se, pa klip uploadovali na youtube, zatim ga obrisali, ali je snimak ostao kod nekih koji su digli frku - mislim da je i tu pokrenuta istraga.
Licno sam bio u parking servisu, pre par godina, da povratim oteto vozilo od strane pauka, i neka napucana riba sa drugaricom je bila prilicno neprijatna i isfrustrirana sto su i njoj 'digli' kola i sto mora da plati za to. Kada je otisla, cuo sam razgovor medju radnicima PS-a da je ona neka poznata pinkova starleta, ali se ne secam koja.
Iz toga zakljucujem da ako ih sami panduri navataju, mozda poznati i plate neku kaznu, ali od svega ostalog nema nista...
@ Dottore
Orvel je cudo.
Hoces da kazes da i mi svoje crnce za trku imamo?

Hdedoh reci da nije problem u video snimku, on moze da posluzi ako neko hoce da ga gleda. Isto se secam onog snimka idiota sa BMW-om(?) sto su divljali po putu i snimali se, pa klip uploadovali na youtube, zatim ga obrisali, ali je snimak ostao kod nekih koji su digli frku - mislim da je i tu pokrenuta istraga.
Licno sam bio u parking servisu, pre par godina, da povratim oteto vozilo od strane pauka, i neka napucana riba sa drugaricom je bila prilicno neprijatna i isfrustrirana sto su i njoj 'digli' kola i sto mora da plati za to. Kada je otisla, cuo sam razgovor medju radnicima PS-a da je ona neka poznata pinkova starleta, ali se ne secam koja.
Iz toga zakljucujem da ako ih sami panduri navataju, mozda poznati i plate neku kaznu, ali od svega ostalog nema nista...
@ Dottore
Orvel je cudo.

- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Kod nas se zakon primenjuje uglavnom samo na normalne, obične i bezopasne (sa i bez keša), a "važi za sve". Neće policija da se bakće sa likovima koje pravosuđe nema petlje da osudi ili kojima sankcija ne znači ništa...
Alfa je stil... ostalo je status...
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... trebu.html
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Da, ali to su kamere koje su postavljene u svrhu bezbednosti i taj snimak je validan u postupku, ali onaj koji je nacinjen bez znanja i odobrenja oniga koji je sniman, a da nije takva kamera, nije.
Zapravo, zakon je po to pitanju krajnje komplikovan i nejasan. Po principu - Moz da bidne, ali ne mora da znaci.
Zapravo, zakon je po to pitanju krajnje komplikovan i nejasan. Po principu - Moz da bidne, ali ne mora da znaci.
- Nigy
Po ovome je onaj paparazzo lov nezakonit, i snimljeni mogu traziti odstetu...
@ sibin
Ziveli crnci!
@ sibin
Ziveli crnci!

- dusanGT
Slično je i kad službena lica prave prekršaj, utvrđujući nečiji prekršaj... (čl. 286, par. 4, ZOBS). Dokaz pribavljen prekršajem nije validan.
- vojaalfa
- Drug Član
- Garaža: 156 1.8TS SW
- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
Luda drzava-beozobrazno i nesposobno sudstvo...
Inace, video ili foto kao dokazni materijal i te kako moze biti dokaz na sudu, nemojte da vas neko ubedi u suprotno! Potrebno je samo naci sposobnog advokata koji ce to da istera
Mene su spasile fotografije koje sam licno uslikao protiv dvojice saobracajnih policajaca koji su, eto hteli da ubiju vreme tako sto su mi pisali za preticanje na punoj koje u stvari i nije bilo... Epilog je da sam potpuno oslobodjen zbog greske policije i nepreciziranja dogadjaja, tako da su im dosli troskovi sudjenja u iznosu od preko 80.000 dinara
A, ova estradna bagra sto prolazi na crveno, pretice na punoj i leti na auto putu uvek preko dvesta... Doci ce i oni na svoje vremenom
Inace, video ili foto kao dokazni materijal i te kako moze biti dokaz na sudu, nemojte da vas neko ubedi u suprotno! Potrebno je samo naci sposobnog advokata koji ce to da istera
Mene su spasile fotografije koje sam licno uslikao protiv dvojice saobracajnih policajaca koji su, eto hteli da ubiju vreme tako sto su mi pisali za preticanje na punoj koje u stvari i nije bilo... Epilog je da sam potpuno oslobodjen zbog greske policije i nepreciziranja dogadjaja, tako da su im dosli troskovi sudjenja u iznosu od preko 80.000 dinara

A, ova estradna bagra sto prolazi na crveno, pretice na punoj i leti na auto putu uvek preko dvesta... Doci ce i oni na svoje vremenom

- dusanGT
- Zillgian
- Garaža: ex '07 AR159, 2.4 JTDm Q4
ex '02 AR156, 1.9 JTD - Lokacija: Ndjamena
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Braco, Braco...
predugo vec zivis u nekoj normalnoj zemlji pa si zaboravio sta je Srbija...
ne primaj se, sve je to rijaliti za bedan narod!
amidzi sou. dovoljno je reci samo to.
predugo vec zivis u nekoj normalnoj zemlji pa si zaboravio sta je Srbija...

amidzi sou. dovoljno je reci samo to.

- Dragon
- Saradnik Uprave
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
Ovo je nista, imas gomilu takozvanih selebritija koji ne placaju komunalije, duguju po nekoliko hiljada evra i nikom nista. To me posebno nervira...
- Nigy
Meni su isto to pisali, ali sam dokazao da su napisali gluposti koristeci policijske norme za duzinu zaustavnog puta, ali su samo odgovorili da nemaju razloga da ne veruju sluzbenom licu, pa me zanima kako je tebi to poslo za rukom?
Re: Imunitet? Zasto?!?
Ako mozes malo da elaboriras na temu?alfa&omega napisao:Mene su spasile fotografije koje sam licno uslikao protiv dvojice saobracajnih policajaca koji su, eto hteli da ubiju vreme tako sto su mi pisali za preticanje na punoj koje u stvari i nije bilo... Epilog je da sam potpuno oslobodjen zbog greske policije i nepreciziranja dogadjaja, tako da su im dosli troskovi sudjenja u iznosu od preko 80.000 dinara

Meni su isto to pisali, ali sam dokazao da su napisali gluposti koristeci policijske norme za duzinu zaustavnog puta, ali su samo odgovorili da nemaju razloga da ne veruju sluzbenom licu, pa me zanima kako je tebi to poslo za rukom?

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
javna tajna da sudstvo slepo veruje policiji, posebno saobracajnoj, a takvu vrstu pakta ne moze obicni gradjanin razbiti pisanjem zalbe na koju imamo pravo reda radi. Nazalost, dosta nas je osteceno takvim slepim sudstvom i bezobraznom policijom.
Srecom, meni je poslo za rukom da isteram pravdu
Kada sam video da su dvojica avlijasa pokusala da mi napakuju nepostojece preticanje na punoj koje su posmatrali sa preko 400 m daljine na mostu Prijevorac u blizini Borove Glave resio sam da stvar isteram do kraja, pukao mi film nacisto
Jeste da sam se vratio na svoju traku tik ispred pune, ali preticao na punoj nhsam nikad. Posto sam video da hoce da mi napakuju, jalepo slikam njih, mesto gde su bili pozicionirani, cak i satelitski snimak mosta i skicu cele situacije. Angazujem advokata, trazim suocenje i izlazak sudije da izvrsi uvidjaj konfiguracije terena da dokazem da nisu mogli jasno sve da vide.
To je trajalo nekih godinu i po dana. Na suocenju su se saobracajci toliko nalagali da sebe pokriju da sumi se ogadili kao nikad. Naravno, u izjavama su se pogubili, nalupali gluposti i napravili velike razlike u prici naspram mene koji sam spremio gradivo kao ispit.
Sudija je video koliko sam ozbiljan u nameri da dokazem nepostojanje krivicei presudio u moju korist.
Kasnije sam cuo od advokat da sam jedan od hiljadu koji je dobio spor sa saob.policijomi da su ova dvojica kaznjeni sa po 20% od plate 2 meseca. Mogu misliti kako ce se tek ponasati posle kazne...
Zaboravih da napisem da je sudija bio zadivljen mojim dokazima koje je uvrstio kao validne u celom slucaju.
Nigy, nadam se da sam ti bar malo pomogao
Srecom, meni je poslo za rukom da isteram pravdu
Kada sam video da su dvojica avlijasa pokusala da mi napakuju nepostojece preticanje na punoj koje su posmatrali sa preko 400 m daljine na mostu Prijevorac u blizini Borove Glave resio sam da stvar isteram do kraja, pukao mi film nacisto
Jeste da sam se vratio na svoju traku tik ispred pune, ali preticao na punoj nhsam nikad. Posto sam video da hoce da mi napakuju, jalepo slikam njih, mesto gde su bili pozicionirani, cak i satelitski snimak mosta i skicu cele situacije. Angazujem advokata, trazim suocenje i izlazak sudije da izvrsi uvidjaj konfiguracije terena da dokazem da nisu mogli jasno sve da vide.
To je trajalo nekih godinu i po dana. Na suocenju su se saobracajci toliko nalagali da sebe pokriju da sumi se ogadili kao nikad. Naravno, u izjavama su se pogubili, nalupali gluposti i napravili velike razlike u prici naspram mene koji sam spremio gradivo kao ispit.
Sudija je video koliko sam ozbiljan u nameri da dokazem nepostojanje krivicei presudio u moju korist.
Kasnije sam cuo od advokat da sam jedan od hiljadu koji je dobio spor sa saob.policijomi da su ova dvojica kaznjeni sa po 20% od plate 2 meseca. Mogu misliti kako ce se tek ponasati posle kazne...
Zaboravih da napisem da je sudija bio zadivljen mojim dokazima koje je uvrstio kao validne u celom slucaju.
Nigy, nadam se da sam ti bar malo pomogao
- Nigy
- dusanGT
Ovo + materijalni dokazi (računarska simulacija, satelitski ili foto snimak...) daje rezultat.alfa&omega napisao:Sudija je video koliko sam ozbiljan u nameri da dokazem nepostojanje krivicei presudio u moju korist.