Zdravo svima
Imam jedan problem koji je odjednom poceo, naime ne mogu da zakljucam zadnja leva vrata na Alfi 147 1.9 JTD 2004 god. Kada sam kupio auto(polovan) dobio sam samo jedan kljuc pa nemam drugi da proverim, sva vrata se lepo zakljucavaju, samo zadnja leva nece a i ne cuje se jako onaj zvuk "Klik" kada se zakljucaju ostala vrata.
Bas sam hteo da vidim kako se cuje i gde taj zvuk "klik" i na svaka vrata se cuje to negde kod brave gde je child lock. Na ta zadnja vrata se taj zvuk cuje ali veoma slabo kao da pokusava ali ne moze da zatvori vrata spolja.
I jos jedna stvar koju sam primetio je da ne mogu da stavim kljuc u vozacevu bravu jer veoma tesko ulazi i nece da zakljuca vrata, dok kod suvozaca kljuc ulazi savrseno i zakljucava sva vrata osim ta zadnja...
Jel imao neko iskustva sa ovim, kako i sta i ako zna da mi pomogne?
Pozz
Zadnja leva vrata Central Locking problem?
- misel
- Garaža: Alfa romeo 147 1.9 JTD :)
- Falcon037
- predsednik kluba

- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
Re: Zadnja leva vrata Central Locking problem?
Ja imam slične probleme samo sa vozačevim vratima. Kad centralna krene da zaključava vrata i na nekima ima problem ona otključa ponovo sve i blinkne 2x (tako je kod mene). Onda moram ponovo da stisnem zaključavanje i iz druge zaključa, neki put iz treće tek zaključa. Nisam rešio problem ali mislim da je zato što su vrata malo "pala" pa bi trebla da se našteluju kako bi mehanizam hvatao bez opterećenja.
Što se tiče ključa kod mene je zaribala brava na suvozačevim jer se ne koristi tako da to ne treba puno da te brine.
Što se tiče ključa kod mene je zaribala brava na suvozačevim jer se ne koristi tako da to ne treba puno da te brine.