Problem sa Selespeed, nece da ubaci u brzinu!
- sanda
- rookie
- Garaža: ne
Problem sa Selespeed, nece da ubaci u brzinu!
Zdavo momci Alfisti.....Nova sam sa alfom kupljenom pre 1o dana . Imam problem sa147 sele speed....Komijuter pokazuje da je auto u prvoj brzini...nece da zavergla uopste....a dobar je akomulator...sa tim da ne mogu da promenim niti u jednu brzinu ni na dugmetu automatik-city mode niti ni na tiptronic menjacu niti na rucicama na volanu za menjanje brzina. Auto je u leru a pokazuje prvu brzinu kao sam gore navela...Znaci ne prima ni na jedan od mogucih nacina promenu brzine. Kompijuter sve vreme pokazuje prvu i nema sanse da zaverrgla niti da promenim brzinu..Ko mi možda neku prvu pomoc može pruziti--unapred zahvalna SANDA......
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Posto nece niko da odgovori probacu ja
mislim da je najpametnije da dodje neki majstor ili barem neki kolega koji ima vise iskustva sa selespidom da vidi sta i kako ovako preko foruma tesko da ce se resiti problem
P.S.dali se uopste cuje pumpa kad otvoris vrata?

mislim da je najpametnije da dodje neki majstor ili barem neki kolega koji ima vise iskustva sa selespidom da vidi sta i kako ovako preko foruma tesko da ce se resiti problem
P.S.dali se uopste cuje pumpa kad otvoris vrata?
- Dulajo
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16V M-Jet
Ex Alfa Romeo Giulietta QV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 170 TCT
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm 16 M-Jet
Alfa Romeo Stelvio - Lokacija: Sydney
Pogledaj ovde http://www.arcs.org.rs/forum/viewtopic.php?f=28&t=48052 ,
mozda je neko imao slican problem.
mozda je neko imao slican problem.
- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Ne znam da li je to problem ili ne, ali selespeed ne dozvoljava da auto zavergla kada je u brzini. Izbaci na ler pa da vidis kako vergla 

- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Duke, lepo pise da ne moze da promeni brzinu...sanda napisao:Zdavo momci...sa tim da ne mogu da promenim niti u jednu brzinu ni na dugmetu automatik-city mode niti ni na tiptronic menjacu niti na rucicama na volanu za menjanje brzina. Auto je u leru a pokazuje prvu brzinu kao sam gore navela...Znaci ne prima ni na jedan od mogucih nacina promenu brzine. Kompijuter sve vreme pokazuje prvu i nema sanse da zaverrgla...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- big v
- Garaža: Alfa Romeo 166,2.4 Nissan X Trail
Iz mog iskustva a imao sam isti problem doduse sa drugim proizvodjacem,auto je u safe modu,znaci da je otisla el ploca odabira brzina ili solenoid,zavisi koja je vrsta menjaca?
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”