Auto je 2001, 1,6TS, 150k km...
Upali normalno, normalno radi na leru, i mogu da vozim na leru nekoliko desetina metara, uguši se i ugasi... Počelo je da se dešava iznenada, drugi put. Jednostavno upali normalno, dam gas i uguši se. Desilo se da dva puta normalno proradi i vuče i obrtaje mogu da nabijem, ali počne da secka i ugasi se...
Sve ovo mi se desilo prvi put 31,12,2012... Tako se mučio do parkinga, ostavim ga, odem na doček, dođem sutra po njega, upalio, sve radi normalno, normalo vuče, sve ok.. od tada sam prešao 500-600km i evo sad opet, ali je već treći dan na parkingu.
Dijagnostiku sam kačio (imam je) ništa ne prijavljuje nikakvu grešku..
Okačiću dva klipa, čisto da imate uvid... Ako imate neku ideju šta mi je činiti, dobrodošla je. Da napomenem da mi je ovo prva alfa, i da slabo znam o njima, ali tu mi je autodata, dijagnostika, i internet, pa ću naučiti sve što treba...

[youtube]HeR04B5bLl8[/youtube]
[youtube]A6fiS5xvCoY[/youtube]

Dizne teško da su, ne mogu da se začepe i odčepe sve u isto vreme, a ne izgleda uopšte kao da radi na 3 klipa ili slično... Pumpa, filter pumpe, koji je u pumpi ako sam dobro skontao? kako da dođem do pumpe, jel zna neko jel se teško skida/vadi?

I da, ništa ne puca, ne krči, ne lomi... samo se trese i ugasi.