Lampica za Klimu..
- Zeka91
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9jtd
Veceras sam uocio da mi ne pali lampicu za klimu,iako pisti kad pritisnem dugme..u pitanju je Alfa 147...da li je moguce da je lampica pregorela? Sve ostalo radi,digitalna dvozonska klima je u pitanju...bas sam zbunjen,a i iznerviran...ne znam ni kako da provalim da li mi pali klimu,da bih ovde napisao...
- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd
Klima ti se ne pali ako je napolju manje od 2.5c, zato i ne gori lampica, jer klima ne moze da radi ispod te temperature, i ja sam imao zabunu da nije nesto u redu prvi put kad sam pokusao da upalim na niskoj temperaturi, onda sam procitao uputstvo i sve mi je bilo jasno
- Zeka91
Doduse jeste bilo 0 stepeni kada sam pokusao da upalim,i sada sam dosao kuci,i non stop pokusavam da upalim,ma ni da cuje...Nadam se da je to...videcu sutra ujutru...pa cu javiti.. 

- misar
- Garaža: Fiat Bravo 1.8 GT
Kad motor radi, stisneš dugme i pogledaš pod haubom da li se okreće kvačilo kompresora.
Kompresor ne radi sve vreme već se ukuljučuje u skladu sa kojekakvim parametrima tako da posmatraj 5-6 minuta šta se dešava sa kompresorom tj. njegovim kvačilom.
Kvačilo kompresora se praktično vidi kao središni deo remenice kompresora i ne okreće se kada kompresor/klima ne radi, iako se kaiš kreće.
Kompresor ne radi sve vreme već se ukuljučuje u skladu sa kojekakvim parametrima tako da posmatraj 5-6 minuta šta se dešava sa kompresorom tj. njegovim kvačilom.
Kvačilo kompresora se praktično vidi kao središni deo remenice kompresora i ne okreće se kada kompresor/klima ne radi, iako se kaiš kreće.
- Zeka91
Do temperature je..danas preko dana mi je palila lampicu,i kada je spalo na 2 stepena veceras,opet nece,tako i drugaru na GT-u ...eto toliko.. 

- Darkstar
- BANOVAN
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5 V6 2002
ex Alfa Romeo 156 2.0 JTS 2002 - Lokacija: Novi Beograd