Skoro sam kupio Alfu 147 ( za nju sam imao para ,inače bih kupio , najmanje, 159

Kupio sam auto na placu , uvoz iz Italije. Iako su mi mnogi govorili , uzmi "nemca",šta će ti to, ja volim Alfu i nju sam želeo.

Problem je sledeći. Kada sam probao auto , ( radi se o 1.9 JTD ), gorivo je bilo , otprilike , na prvoj crtici merača. Ne sećam se da li je bila "upaljena" lampica za rezervu.
Sutradan , kada sam došao po uato , gorivo je bilo na minimumu , jedva sam stigao do pumpe.
Par dana posle toga,auto je išao normalno. Ali sledećeg dana, počinje da "secka" pri niskim obrtajima. Auto sam vozio sinoć poslednji put , danas već nije hteo ni da upali.
Da li je moguće, da je problem napravilo to što je gorivo bilo na minimumu , te je zapušena neka dizna, filter, šta već. Inače, motor je radio dobro , ne dimi , i pri jačem gasu "probijao" je i nije više bilo seckanja.
Da li jje neko imao ovakav problem? Nisam našao sličnu temu na forumu, ako neko zna odgovor , ili da me uputi do takve teme, zamolio bih ga da napiše ovde.
Unapred hvala.