telefon na 166
- carov
- Garaža: 166 2.0 ts
Ljudi mala pomoc, kako vi koristite telefon u 166.ci, tj kako ubacite sim, probao sam onim klasicnim velikim drzacem pre nego se izbije iz njega nova kartica, ali nece, probao sam na sve strane da je namestim i uvek pise call not posible insert sim card.. jel postoji neki poseban drzac za sim ili ispada da je moj pokvaren...
-
gi
- Drug Član
- carov
ako na ovo mislis http://cellplan4u.com/store/images/T-Mo ... M_card.jpg onda mi je u kvaru telefon :/
- Falcon037
- predsednik kluba
- Garaža: -
ex: Alfa 147 JTD 16V
ex: Alfa GT JTDM
Alfa 156 V6 SP2 Azzurra
Alfa Mito MultiAir Turbo - Lokacija: Beograd
A možda problem kao kod 147-ce što ne radi sa ovim novim SIM karticama koje imaju 64k memorije. Probaj sa nekom starijom ako imaš.
- TASMAN
- Garaža: 166 2.0TS 2003 cameleon
Kawa ZRX 1200 R
Verdix Rex - Lokacija: Pancevo
- carov
onda mi je verovatno citac otiso...
nece da radi ni ono dugme za izbacivanje kartice... kad ubacim karticu do kraja tu i ostane moram pincetom da je vadim :/
nece da radi ni ono dugme za izbacivanje kartice... kad ubacim karticu do kraja tu i ostane moram pincetom da je vadim :/
- pako-mona
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9jtd
ja sam takodje morao da vadim karticu pincetom na 147ici... koje dugme uopste sluzi za vadjenje kartice ? ))
- dragan 666
- Garaža: alfa 147 1.9jtd
yamaha v star 650 - Lokacija: brdo
gurnes unutra karticu ok kad je jos jednom stisnes ona sama malo izadje ....tako radi kod mene klik klak nema dugme da iskace kartica..
- pako-mona
- rookie
- Garaža: Alfa Romeo 147 1.9jtd
Probao sam ali ne funkcionise...ocigledno ne radi. Hvala na informaciji burazeru.