Kupujem Alfu 147!
- Milos164
- Garaža: Alfa romeo 166 restyling 2.4JTD
Zdravo! Imam ponudu da menjam svoju alfu 164 super TD (1998), za alfu 147 1.6 TS 105 KS (2001), uz moju doplatu... Interesuje me vase misljenje, sta mislite o ovom autu, da l` se isplati menjati je za 164-ku... Znam da je 164 u mnogo vecoj klasi od 147 ali eto, posto sam clan foruma, da cujem i vase misljenje... Unapred hvala! 

- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
sve zavisi od stanja automobila i jednog i drugog. To što je tvoj auto stariji 3 godine ne mora da znači ništa. Takođe ukusi i potrebe su različiti. Ako bi postavio slike oba auta ovde sa podacima o njihovom stanju pređenoj km, verjem da bi dobio dosta kvalitetnih odgovora. Npr. ja moju 156 ne bih menjao za neku osrednju 159 tri godine mlađu (još treba i da doplatim)...
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP

“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- bums85
- Garaža: C220 Coupe
ex Alfa 156TI JTD16v '04.
ex Alfa 159 2.2 JTS - Lokacija: Las Vegas
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Jeftine 147 su obicno na kraju skuplje tako da vidi kakvi su uslovi koriscenja automobila...
Re: Kupujem Alfu 147!

Jeftine 147 su obicno na kraju skuplje tako da vidi kakvi su uslovi koriscenja automobila...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- genca
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Sve zavisi od stanja oba vozila i ovako napamet je teško to reći šta raditi ali se zapitaj zašto se taj želi rešiti te 147-ice pa makar menjao i za stariji model.Pitanje je koliko ti traži da doplatiš i ako je tvoja 164-ka dobra i održavana dobro razmisli dali je ta avantura pametna.Ne kažem da to ne radiš ali dobro pregledaj tu 147-icu i sračunaj koja ulaganja traži i potencijalna ulaganja pa vidi dali se isplati.Možda ti je to stvarno dobra prilika ali sve treba dobro proveriti.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”