da li je neko uspeo da skine senzore bez da polomi sraf ili sam senzor? ja sam pokusao i slomio sraf i tu sam stao.
imam problem sa ASR om i mislim da je uzrocnik prljavstina natalozena oko senzora.

Milorade,miloradpapic napisao:bolje da nisam stavljao sliku. stvarno izgleda kao neki krsh. inace to je 147 '02 u veoma dobrom stanju, vozena samo po nemackoj. ako pogledate svi iza tocka videcete ovo i na novijim kolima.
uglavnom, moram da poskidam sve senzore i ocistim.
to sam bas danas gledao. nasao sam na otpadima ima abs racunara ali su u sastavu hidraulickog modula. mislio sam sam to da zamenim ali kad sam video da treba da se skidaju hidraulicne cevcice? nisam bas siguran kako se to radi i hoce li mi ulje shiknuti na sve strane.Bug napisao:pre ces menjati ECU racunar nego ABS modul... bez zezanja
preko fiatecuscana mi u toku voznje pokazuje da se svi tockovi jednako okrecu i negde kada predjem brzinu od 50km/h odjednom se izgube zadnji tokovi i ASR pocinje da se pali i koci. ne znam dal je ovo normalno s obziro da bi komp za ASR trebao da prati samo prednje tockove.dusanGT napisao:Milorade, dali su svi ABS senzori električki ispravni (imaju određeni otpor)? Isto pitanje važi i za instalaciju od senzora do ABS centrale.
Kako se "izgube" zadnji točkovi? Uzgred, možda ti pomogne nešto o ASR na: http://www.alfaowner.com/Forum/tuning-a ... s-ecu.htmlmiloradpapic napisao:... kada predjem brzinu od 50km/h odjednom se izgube zadnji tokovi i ASR pocinje da se pali i koci. ne znam dal je ovo normalno s obziro da bi komp za ASR trebao da prati samo prednje tockove.
Mislio sam da proveriš otpor na senzorima koji su skinuti sa točkova - logično mi je da pokazuju slične vrednosti. Takođe, kada su senzori na točkovima, a vozilo je u mirovanju treba da pokazuju slične vrednosti.miloradpapic napisao: Dushane, aku uradim merenje otpora na senzorima, hoce li mi pokazati drugacije vrednosti buduci da nije svaki tocak u istom polozaju kod senzora.