centralna brava alfa 166?
imam problem crkava me vec druga centralna brava od vozackih vrata naravno kupujem polovne jel nove nisam nasao!Ako neko zna gde ima dobre polovne da se nadju il negde ako imaju nove il kako da resim problem!?unapred hvala
- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
kakav zvuk imas pri aktiviranju brave kratak ili se cuje motor da vrti duze, na koji nacin ti crkavaju jednostavno nece vise da vrte ili ili cujes motor da okrece a nece da otvori....
a za polovne ne znam gde ima nazalost

a za polovne ne znam gde ima nazalost

ma motoric ostane uvek ispravan otvorio sam obe pa znam nego ima jedan zupcanik i na njemu puz on se izhaba i zaglavljuje i motoric nema snage da to progura zakljuca vrata!a reci mi gde ima nova da se kupi a ako znas cenu otprilike?
- cobra0171
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.4 JTD
da li neko zna koji su motorcici za centralnu bravu i gdje mogu da se kupe.
Pozdrav
Pozdrav
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ako bi bio ljubazan da popuniš lokaciju u profilu možda bi neko i bio u mogućnosti da ti kaže, ovako nema smisla.
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
imam ja motorica od moje stare posto sam menjao jedno dve tri al mislim da ti to ne mozes uspesno rastaviti i sastaviti
- cobra0171
Odlicno druze, kako bih mogao doci do njih? Gdje se nalazis, moze li kontakt tel.?
Pozdrav
Pozdrav
- koja
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.0 TS 2002.god
meni se isto desilo na mojoj 166 sa bravom i otisao kod druga koji ugradjuje alarme i ugradio mi dodatni motoric za bravu a stari odkacio, i sad sve radi super
- cobra0171
Motorcici zamjenjeni na dvije brave koje su bile neispravne. Sve funkcionise savrseno.
Najjeftiniji motorcici koje sam uspio da pronadjem su kostali ukupno 6.24 $, znaci oko 3 $ po motorcicu.
http://www.ebay.com/itm/12V-11800RPM-Mi ... 2ec7488df6.
Hvala svima na pomoci
Najjeftiniji motorcici koje sam uspio da pronadjem su kostali ukupno 6.24 $, znaci oko 3 $ po motorcicu.
http://www.ebay.com/itm/12V-11800RPM-Mi ... 2ec7488df6.
Hvala svima na pomoci