BMB EVRO PREMIUM 95
- Danijel-d
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8TS
Pozdrav ,drugari !
Sta mislite o ovom novog gorivu, BMB Evro premijum? Moja Alfica je 1998. godiste 1.8 TS motor, da nece da joj nesto zasmeta kod tog goriva? Cuo sam razne glasine o tom gorivu, kao na primer da sedista ventila moraju da budo kaljena to su kao noviji motori ......
Ako neko moze da mi strucno pomogne da razresim dilemu bio bih mu zahvalan!
Pozdrav ,svima!
Sta mislite o ovom novog gorivu, BMB Evro premijum? Moja Alfica je 1998. godiste 1.8 TS motor, da nece da joj nesto zasmeta kod tog goriva? Cuo sam razne glasine o tom gorivu, kao na primer da sedista ventila moraju da budo kaljena to su kao noviji motori ......
Ako neko moze da mi strucno pomogne da razresim dilemu bio bih mu zahvalan!
Pozdrav ,svima!
- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
samo moli boga da nema vode za ostalo ne brini oktani su oktani samo ne sipaj 115 oktana avionsko-helikoptersko gorivo sve ostalo je slabo za taj auto jer oktani nisu prvi!A o plinu nema diskusije koliko je los!Znaci neces imati problema zbog snage goriva jer je nema samo zbog vode i slicnih primesa koje se nalazi u njemu!

- Danijel-d
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8TS
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Ja sam u više navrata sipao to gorivo i mislim da nikakve razlike nema u odnosu na običan BMB, osim naravno u ceni 
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Baš tako,s obzirom da ne postoji nikakva kontrola kvaliteta na pumpama,ovo se drugim rečima zove "Porez na budale"...medju kojima sam par puta bio i ja 
A Man's Got to Know His Limitations...
- pop 156
- Garaža: ar 156 1.8ts ar 159 1.9JTS
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
To je kao ona fora avio-dizel...sio mi ga Djura.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Evropremium na MOL-u je primetno bolji od BMB bilo gde. Nije šarena laža.
Acqua-Olio-Benzina
- sibin
- Garaža: 5,4L
upravo na molu sam sipao. slozio bih se sa goxy-jem u potpunosti "porez na budale" 
- starac vujadin
Jel ste merili ili to na osećaj? Ja sam merio potrošnju na Puntu i Suzukiju SX4. Oba auta su išla brže, trošila manje, a Puntu se sa upaljenom klimom nisu čuli ležajevi na uzbrdici za razliku od bmb. To su moja iskustva.
Acqua-Olio-Benzina
- sibin
- Garaža: 5,4L
naravno po osecaju. svako ima svoj izbor za svoj novac, moj osecaj kaze da ga vise necu sipati.
- Dragon
- Saradnik Uprave

- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Re: BMB EVRO PREMIUM 95
nelle napisao:Dragon napisao:...sio mi ga Djura.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaaaa, avatar.... :congrats:
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Ducero
- Garaža: 145 Bomber,ostatak garaze zauzimaju bicikle
Ja kad god sipam veliku kolicinu sipam euro-bmb.Mozda sad lupam,ali nekako alfa ''lepse'' ide u odnosu na obican...Mozda u njega sipaju manje vode? 
I like big, fat men like you. When they fall, they make more noise. And sometimes they never get up.
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
https://www.facebook.com/pages/Ducero-C ... 409?ref=hl
- lalicspecial
A po onoj zimi mrznu evro dizel ljudima na novim kolima i to u pokretu!Znam ih nekoliko jos ovaj krenuo nocu iz garaze da doslepa drugog i u putu kaput!Toliko o gorivu u srbiji!
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
gorivo je ovde krsh, pisao sam vec na forumu svoje iskustvo sa gorivom ED iz Bijeljine sa OMV pumpe i koliko sam vise presao nego sa punim rezervoarom domaceg goriva...
Ja da imam neki noviji bezninski motor JTS/TBi vjerovatno bih pizdio od domaceg beznina i svakom prilikom isao do Hr da natocim pun. JTD dobro podnosi nas ED sto je sreca
Ja da imam neki noviji bezninski motor JTS/TBi vjerovatno bih pizdio od domaceg beznina i svakom prilikom isao do Hr da natocim pun. JTD dobro podnosi nas ED sto je sreca
- TheWickerMan
- Administrator

- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
MOL evropremium je bolji od bilo kojeg običnog BMB95... (ima veći i RON i MON) 
-
KaligulaKa
- Drug Član

- TheWickerMan
- Administrator

- Duke Nukem
- Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Mislim da je to sve isti djavo, da se razlika moze primetiti tek sa uvoznim BMB98 
- TheWickerMan
- Administrator

- edin
- Saradnik Uprave

- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
Sto se benzina tice sipama samo EURO 98 na molu, i da batlimo subjektvno-objektivne osecaje, tipa potrosnja, kako vuce itd, primetio sam da kada mi auto radi na benzin
pogotovu kad tek upalim, neuporedivo je drugaciji miris izduvnih gasova iz auspuha
pogotovu kad tek upalim, neuporedivo je drugaciji miris izduvnih gasova iz auspuha
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- lalicspecial
Ako niste znali monopol drzi nis i niko ne moze da uveze gorivo...moze eto da doda aditiv i to je tacka!Molio ne molio isto ti se hvata!Dok se ne ukine monopol od goriva nista a da bi se to ukinulo treba smena...jedno drugo povlaci...
- starac vujadin
Evropremium benzin 95 nije uvozni već domaći sa aditivima. Ja sam probao i EKO 98 i sa njim nisam primetio neku veliku razliku.
Evrodizel može da se uvozi.
Evrodizel može da se uvozi.
Acqua-Olio-Benzina
- TheWickerMan
- Administrator

@ starac
MOL evropremijum je delom uvozni,za komplet nisam siguran ali znam da ga delom uvoze
sent from Kenda digitron using Tapatalk
MOL evropremijum je delom uvozni,za komplet nisam siguran ali znam da ga delom uvoze
sent from Kenda digitron using Tapatalk