Moja nikad neprežaljena 146 1.8 TS

Trkačice modernog doba u civilnom odelu...
Korisnikov avatar
AST
Garaža: 156 2.0 SW JTS Selespeed-Distinctive
Pridružio se: Uto Dec 13, 2011 1:23 pm

Moja nikad neprežaljena 146 1.8 TS

Ned Apr 15, 2012 9:51 pm

Pregledam neka materijale po starim diskovima i naletim na ove slicice! Na nekima je oprana, negde se smrkava a negde je i posle kiše! Čime je sve slikana da li fonom ili ima nešto i nekim digitalcem ne sećam se samo znam da me srce zabolelo(razumni će razumeti ili bar oni koji su ovo isto prošli) sada kada sam video slike! Ni sam ne znam zašto sam je prodao. Mladost ludost ko zna ! Da sam bio pametan i da sam imao više love pa da sam je lepo zadržao i upicanio sa nekim felnicama! Iznutra je bila ko da je iz fabrike izašla. Šta sam sve s njom prošao i služila me je fenomenalno, a što je išla i dan danas bi se bojao da joj izađem na crtu! Sada vozim noviji i brži model ali mi je žao što je nemam u kolekciji pa kad dođu prijatelji i razgledamo automobile ja im lepo pokažem ovo mi je bila prva alfa što ime i znači početak pa se provozamo, pa im onda pokažem 156 i tako redom :grin: eh pusti snovi ! Sada da znam da je taj kome je prodana odrzavao i dalje kao ja ponovo bi je kupio za burazera da se dečko od početka navikava na pravi auto i stekne ljubav prema Alfi ! :love: I da ako neko sa foruma sada vozi ovaj moj auto očekujem da čujem impresije ! Evo sličica
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
AST

Re: Moja nikad neprežaljena 146 1.8 TS

Ned Apr 15, 2012 10:05 pm

Mislim da sam nešto omašio tj. stavio sam ovo u obaveštenja ! Sory ! Neka admin ovo stavi gde misli da treba da ide verovatno tamo među 146-tice ! :arflag
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Administrator
Administrator
Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT
Pridružio se: Sub Apr 18, 2009 2:54 pm

Ned Apr 15, 2012 10:37 pm

Lepa,lepa... napiši koji motor,godište itd,da upotpuniš podatke... :arflag
Korisnikov avatar
AST

Pon Apr 16, 2012 12:05 am

Motor je 1.8 TS , 144 KS, kraj 1999 god model za 2000 god. Vozio sam je ako se ne varam od 2004-2008, onda je dosla vectra b , ford mondeo i sada konacno 156 2.0 jts selespeed
Imala je neku smesnu kilometrazu ali je bila prava. Doterao je poznanik iz italy tamo vozio i bas odrzavao neki disa kupio je novu iz salona . Bila je ko sunce i kad sam je uzeo i kad sam je prodao! U kakvom li je stanju sada to je vec pitanje?! :arflag
Ako se setim jos neki podatak postavicu ! :love:

Povratak na “Alfa 145 | 146 | 155 | 164”