Hteo bih da skinem ovu plastiku posto je od parkinga oguljena i da je prefarbam nekim sprejom za plastiku,samo mi treba pomoc kako se skida i vase misljenje o tom poduhvatu Sta milsite? I kakav je postupak vracanja iste?
Nemoj to da radis razocaraces se... Skida se veoma lako, meni je skinuli proslog leta na parkingu (prednju desnu)... E sada, narucim drugu (ne novu - polovnu), odem kod majstora, on se izmuci, lepi je silikonom, fiksira, i evo posle manje od godinu dana u uglu je pocela da se odvaja... Poenta price je kada se jednom skine - tesko se vraca da stoji kao fabricko...
Ja se zanosimm da kod mene uradim nesto drugo;
Skinem sve te plastike ( i napred i pozadi), izmazem kit i prefarbam cele branike (posto i onako imaju po neku tackicu). video sam tako nesto na netu i izgleda bas lepo...
Ne mora da znaci... ima ljudi sa foruma koji su ih skidali i farbali u boju auta... nakon toga su normalno vracene... (markoni147) je farbao svoje ako se dobro secam...
I kod mene na prednjim je blago poceo da zeva cosak, razmisljam da kupim nove i ofarbam u boju auta... ali ne znam gde mogu da se nadju nove...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...
Plastike na braniku se lako skidaju, samo ih malo pritisni sa donje strane da ih kao pokusas stanjiti,lagano povuci i jedna po jedna kopca ce popustiti. Nema cak ni prave kopce, iz jednog su komada plastike,samo ima plasticne produzetke sa malim zupcima koji ju drze na mjestu. Ima ih desetak,ako neki i pukne, nije steta,moze i bez njega. Znaci nema nikakvog ljepila,a vracaju se na mjesto jos lakse, gurnes ih nazad i gotovo.
Ima li neko informaciju gde se mogu kupiti i koje su cene za nove i polovne te plastike ?
Moje su iguljene malo, pa bih kupio druge, ofarbao u bju auta i samo namontirao...
ZNAM MILION PRIMERA GDE SU LJUDI PRODALI NJIVU I KUPILI AUDI, PASAT, BMW ILI MERCEDES... ALI NIKADA NISAM CUO DA JE NEKO PRODAO NJIVU I KUPIO ALFU...