letva volana
- nnnselakovic
- Garaža: 156 2.4jtd
clio 1.2 - Lokacija: valjevo
imam problem letva volana mi je pri kraju
.pa me interesuje ko bi mogao da mi uradi remont i koliko je to dobra solucija,posto su mi rekli da je nova prilicno skupa:(.i da koliko je taj remont isplatljiv u poredjenju cene i dobijenog.veoma bi pomoglo iskustvo nekoga ko je to vec radio 
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Mene taj poduhvat čeka vec sutra... Imam preporuku za auto servis Dragi iz Sopota. 180e bi me trebala koštati ova ekskurzija i dobija se 1 god garancije na letvu.
U svakom slučaju- javiću kako su odradili posao tokom sledeće nedelje
U svakom slučaju- javiću kako su odradili posao tokom sledeće nedelje
Living for the open roads.
- nnnselakovic
hvala na brzom odgovoru.pa trebalo bi da je ok cim ima garancija,samo nije mala kinta :cray: .al posto sam sve na trapu sem nje menjao jesenas valjda je tu kraj 
- Marko NS
- Garaža: AR Brera 2.0jtdm
ex AR 156 2.0jts - Lokacija: Novi Sad
Nije malo para, ali novu niko ni ne nudi... na nekoliko mesta sam dobio odgovor da ni ne nabavljaju posto je skupo- koliko skupo nisam dobio odgovor. Nudili su mi polovnu za 150e ali nema nikakvih garancija tako da mi je reparacija bolje resenje...
Living for the open roads.
- Djo83
- Garaža: Alfa 156 1.9 jtd
na fiat forumu sam citao da ljudi repariraju u Sopotu i u Subotici kod nekog majstora... za Stila je kostalo oko 100E i svi su bili zadovoljni...
evo ima zapisan i kontakt iz Su, ako neko oce da zove da provjeri za Alfe
auto servis"Stantic" u Subotici,Panonska 30..tel.024/520340 ili mobilni 0642131600
evo ima zapisan i kontakt iz Su, ako neko oce da zove da provjeri za Alfe
auto servis"Stantic" u Subotici,Panonska 30..tel.024/520340 ili mobilni 0642131600
- nnnselakovic
citao sam nesto po forumu da mozda ne mora da se remontuje i da moze da se steluje ili menja kraj letve .da napomenem moja ima samo lufta,ne curi mi ulje.a i nisam je jos skinuo posto trenutno nisam pri kinti za tu investiciju sacekace jos 10tak dana :cray: .pa ako je neko radio nesto slicno sem remonta pomoglo bi