Alfisti and Alfa Romeo clubs, welcome! Please feel free to introduce your club and inform us about your events!
Ostali skupovi kod nas i u inostranstvu.
Svaka čast na inicijativi! Jel se to organizuje u vidu jednodnevnog skupa ili... ??? U svakom slučaju ja već polako planiram put samo da mi nešto ne iskrsne što bi mi pokvarilo planove...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Susret je jednodnevni
Ako bi netko planirao doči več u subotu, smislit čemo nešto i nači smještaj...
Svakako dobrodošli svi ljubitelji automobila Alfa Romeo da nam pomognete srušiti rekord
Prema dosadašnjim najavama, uz Alfiste iz Slovenije dolazi i veliki broj prijatelja Alfista iz Hrvatske, Italije, Austrije, nadamo se i nekoliko Vaz iz Srbije
Garaža: AR 147 1.9Jtd GTA look ex AR 159 1.9JtdM sw ex AR 156 1.9Jtd16v restyling ex AR 147 1.9Jtd Q2 wanna be ex AR 147 1.9JTDm q2. AR Giulietta 2.0 tct Sportiva.
Ja bih isao, treba da se pojavimo. Najbolje da se nekako organizujemo da podelimo troskove. Ali jos nisam sto posto siguran.
Sent from my GT540 using Tapatalk
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Pao je neki preliminarni dogovor da idemo......biće nas sigurno,ostaje da vidimo koliko nas će ići!
@Sasha Mogao bi razredni neku zastavu kluba da nam pošalješ da ponesemo
Ja idem sigurno, samo neka visa sila moze da me spreci.
Samo da se organiziramo...