Daljinsko otkljucavanje

Bez duše bismo bili samo mašine...
mmladen
Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW
Pridružio se: Uto Apr 12, 2011 9:07 pm

Daljinsko otkljucavanje

Sub Dec 17, 2011 1:12 pm

Morao sam da otvorim novu temu da bih bio bolje primecen i mozda mi neko pomogne da resim moj problem a evo o cemu se radi,pre nekoliko dana kada sa daljinskim otkljucam ili zakljucam alfu ostanu mi sva cetiri migavca neprestano da svetle(kao svetla bez prekidanja) i to moram da resim tako sto nekoliko puta ponovim funkciju otkljucaj zakljucaj i tad mi se ugase,alarm nemam a kad otkljucajem bez daljinskog nema nikakvih problema.Takodje jedno vreme mi je ta pojava iscezla ali nakretko da bih sad ponovo pocelo pravit problem.Citao sam na drugom forumu da je neka greska u BC i da je tip morao promeniti isti a islo je tako da je sve pocelo kao i kod mene da bi kasnije kako kaze otisle brave na vratima pa selespeed i ko zna sta bi jos bilo da nije zamenio BC.Da li je BC onaj displej na sredini konzole ili je to ono ispod satova od km/h i obrtaja i koliko je komplikovano promeniti ako bude to i najvaznije koliko se krecu cene istog
mmladen

Re: Daljinsko otkljucavanje

Sre Dec 21, 2011 7:21 pm

Isao sam danas kod jednog majstora da pokusam resiti ovaj problem sa migavcima i rece mi da nema vremena danas i da to nije neki problem ustvari ima neki relej za migavce treba njega ocistiti e sad dal neko bar zna gde se nalazi taj relej pa da pokusam sam da to odradim da ustedim koju kintu
Korisnikov avatar
Duke Nukem
Garaža: 159 2.4jtdm 2006 elegance
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 9:49 am

Sre Dec 21, 2011 10:41 pm

Pa releji su ti valjda svi na jednom mestu ispred akumulatora

Stavka 8:

Slika

Otvori tu kutijicu, uzmi krpicu i WD40, izvadis 1 isprskas, osusis i vratis. Tako uradi za sve i eto ociscenih releja...

I koristi interpunkciju, zaista je tesko citati 1000 karaktera bez tacke i zareza.
Slika
mmladen

Čet Dec 22, 2011 10:51 am

Upravu si sto se tice interpunkcija,nekako uvek na to ne obracam paznju (sorry) ali mislio sam da nisam na pravnom forumu pa da vodim racuna o tome,ponavljam gledacu ubuduce da sve bude ok sto se toga tice.Sto se tice ovih releja hvala na pomoci ali da li se nekako moze znati koji je bas od migavaca,strah me da posle ne bude problema sa necim sto je do sada bilo uglavnom ok. :wave:
Korisnikov avatar
Duke Nukem

Čet Dec 22, 2011 6:21 pm

Ma nemas sta da brines, izvadis, ocistis i vratis. Nista nisi promenio, samo mozda popravio.
Slika
mmladen

Pet Dec 23, 2011 12:41 pm

Druze, ovi releji sto si pokazao da su ispred akumulatora(8) tu se ne nalazi taj koji mene zanima,mozes li gde iskopati gde se tacno nalazi taj koji meni pravi problem.
Korisnikov avatar
Duke Nukem

Ned Dec 25, 2011 5:23 pm

Nalazi se u kabini ispod volana. N13 je oznaka.

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-gtv ... ation.html

registruje se na tom forumu i moci ces da vidis slike gde se nalazi. Ili guglaj...
Slika
mmladen

Ned Dec 25, 2011 6:55 pm

Ok druze,hvala puno
sima
Pridružio se: Pet Apr 29, 2011 10:41 am

Sre Jan 18, 2012 7:57 am

mmladen napisao:Upravu si sto se tice interpunkcija,nekako uvek na to ne obracam paznju (sorry) ali mislio sam da nisam na pravnom forumu pa da vodim racuna o tome,ponavljam gledacu ubuduce da sve bude ok sto se toga tice.Sto se tice ovih releja hvala na pomoci ali da li se nekako moze znati koji je bas od migavaca,strah me da posle ne bude problema sa necim sto je do sada bilo uglavnom ok. :wave:
Pošalji mi neku poruku na moj mejl: sima@ada.org.rs pa ću ti poslati sve u vezi osigurača i releja sa slikama, šemama i opisima svakog osigurača i releja za naše Alfe.

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”