Glasanje za najlepsu Alfa Romeo 164
- TheWickerMan
- Administrator
- Garaža: Alfa Stelvio 2.0 Estrema
Alfa Giulietta 1.4 TCT - Lokacija: Stuttgart-Kraljevo
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- G0XY
- Garaža: Mito QV
Video sam uživo auto,ima moj glas 

A Man's Got to Know His Limitations...
- neno-164st
- Garaža: alfa romeo 145 1.6 boxer
Odlicna 164-ka samo bih preporucio da stavis nazad distancere 2-2.5cm po tocku,mnogo ces dobiti na izgledu a malo i na stabilnosti,bez obzira sto je prednja vuca,zadnji kraj u krivini oce da se naginje

- srdjan_pop
- Garaža: Alfa Romeo 146 1.6 TS
Sjajna direktorka i pravi Alfista.
Mada na mene je daleko veci utisak ostavila sa Huje crvena, GTA look farovi... neznam ko vozi
.
Mada opet istina je da svako od nas voli svoju makinu i da tu nema poredjenja, po tome bar mislim da su ljudi za volanom AR razliciti od drugih
.
Moja baka realno ima mali milion sitnih nedostataka koje ne planiram da sredjujem uopste koji su na kraju krajeva otisak svake "gradske devojke" i protuv koga nemozeno nista. Heart and soul, a
je slepa...
Distanci? Uvek yes. Ja vozim napred po 5mm i izgleda lepo. Samo svejedno... radije ide preko nosa nego da baci dupe, bar kod mene takav slucaj
.
Mada na mene je daleko veci utisak ostavila sa Huje crvena, GTA look farovi... neznam ko vozi

Mada opet istina je da svako od nas voli svoju makinu i da tu nema poredjenja, po tome bar mislim da su ljudi za volanom AR razliciti od drugih

Moja baka realno ima mali milion sitnih nedostataka koje ne planiram da sredjujem uopste koji su na kraju krajeva otisak svake "gradske devojke" i protuv koga nemozeno nista. Heart and soul, a

Distanci? Uvek yes. Ja vozim napred po 5mm i izgleda lepo. Samo svejedno... radije ide preko nosa nego da baci dupe, bar kod mene takav slucaj

- alfa&omega
- Garaža: Fiat Punto 1.9 JTD
Fiat Coupe 20 VT
Alfa 155 TS 2.0 16V Sport
Alfa 166 2.4 JTD Distinctive
Alfa 147 1.9 JTD Distinctive
Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive - Lokacija: Prijepolje
GOXY,neno-164st i srdjan-pop ocigledno niste u toku da ova tema sluzi samo za postavljanje slika vlasnika Alfe 164 koje ce tek kasnije biti predmet glasanja...
-
gi
- Drug Član