ics jede struju

Bez duše bismo bili samo mašine...
Korisnikov avatar
cabarakandi
Garaža: alfa romeo 166 2.4 jtd
Pridružio se: Čet Dec 10, 2009 1:43 pm

ics jede struju

Pon Nov 07, 2011 8:50 pm

kupio sam nov akumulator ali je posle nekog vremena ostao bez snage!prikacio unimer i video da vuce 0.65a!skidao jedan po jedan osigurac i dosao do osiguraca na kome je ics!skunuo osigurac i potrosnja pala na 0.01a! dali je neko imao ovakav problem? u medjuvremenu skunuo ics raskacio kablove i sad je potrosnja 0,01a!!!
Korisnikov avatar
losdokosti
Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
Pridružio se: Ned Jul 17, 2011 5:03 pm

Re: ics jede struju

Uto Nov 08, 2011 4:54 am

cabarakandi napisao:kupio sam nov akumulator ali je posle nekog vremena ostao bez snage!prikacio unimer i video da vuce 0.65a!skidao jedan po jedan osigurac i dosao do osiguraca na kome je ics!skunuo osigurac i potrosnja pala na 0.01a! dali je neko imao ovakav problem? u medjuvremenu skunuo ics raskacio kablove i sad je potrosnja 0,01a!!!

ako zanemarimo to da ti srce struju da li ti ics radi normalno da li si primetio nesto sto pre mozda nije bilo, bilo sta?

da nisi cackao po opcijama pa nesto ostavio ukljuceno premda cisto sumnjam da moze da bude tako nesto.

ja bih ics odneo kod boljeg tv mehanicara da ga malo pretrese mislim da ce moci da resi problem ako je hardverske prirode....

:wave: :arflag
Korisnikov avatar
cabarakandi
Garaža: alfa romeo 166 2.4 jtd
Pridružio se: Čet Dec 10, 2009 1:43 pm

Re: ics jede struju

Uto Nov 08, 2011 7:42 am

Pa sve je radilo ok mozda po nekad radio u toku u toku neke pesme prekine na delic sekunde ali to je zanemarljivo!nemam pojma koliko mi se isplati nositi u servis ipak je to nesto sa cime se nisu sretali do sada mada ako neko zna nekog majstora probacu!Koliko znam on nema bas neke opcije za podesavanje!!

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”