156 nesta je gusi
- alfatar
- Garaža: alfa 33 1,3dablkarb 1992
u pitanju je 156 benz plin 1.8TS. e sad sve radi super samo je nesto povremeno gusi u oba rezima, tad se samo dernja a slabo ide. ponekad pocne trzati na plin i samo ugasim upalim i prestane. dijagnostika nista ne prijavljuje
- edin
- Saradnik Uprave
- Garaža: alfa 156 1.9 jtd 2001 tuned end remaped; 2.0 ts RIP
vidim da ti niko ne odgovara, pa da ti ja napisem nesto.
Meni sa javlja gubitaka snage na oko 3000-4000 rpm, pre i posle radi oko, bacio sam se na resavanje problama cim nesto budem saznao javicu, iako mi lici da nemao isti problem.
S obzirom na navedeno trzanje mogu biti dizen ili neko drugi preoblem sa ubrizgavanjem ili dovom goriva, pozz.
Meni sa javlja gubitaka snage na oko 3000-4000 rpm, pre i posle radi oko, bacio sam se na resavanje problama cim nesto budem saznao javicu, iako mi lici da nemao isti problem.
S obzirom na navedeno trzanje mogu biti dizen ili neko drugi preoblem sa ubrizgavanjem ili dovom goriva, pozz.
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
- edin
- Saradnik Uprave
provericu ali zadnji put na examineru nije bilo znakova za kvar na protekomeru, barem mi majstori nisu to prijavili, ako uopste moze da se vidi na examineru, a to je bilo skoro. Hvala i pozz
“If a car doesn’t make you excited every time you climb inside, then it’s just a tool. And if it’s just a tool, you may as well use the bus”
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
to je dobra alatka , potrebno je pogledati parametre koje pokazuje protokomer , nebitno je sto nema greske ... majstori to treba da znaju 

busso trsi Sline
- edin
- Saradnik Uprave
hvala, obratcu paznju sledeci put 

- edin
- Saradnik Uprave
Gore navedni problem resio se sam od sebe neko vreme nakon zamne senzora broja obrtaja (RPM), pisao o problemu sa nemogucnosti paljenja u drugim temama.
Samo da jevim rasplet situacije.

Samo da jevim rasplet situacije.

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”