Naime radi se o prodavnici delova AutoRicambi koja se nalazi u Zemunu. Vrlo povoljni delovi i majstori koji znaju posao. Nisu gadljivi na pitanja i podpitanja... Prijatno iznenađen. Otišao sam po preporuci tamo pa eto čisto da prenesem svoje iskustvo. Sve u svemu delovi i ruke su me izašle jeftinije nego da sam otisao i samo delove kupio u AP Sportu!
Posle mnogo postova koje sam pročitao o tome da sve pločice skripe i da Lukas treba izbegavati posto kada zakočis rizikuješ da ti dođe pritužba od društva za zaštitu životinja pošto je velika šansa da češ uplašiti neku od ugroženih vrsta ptica... Ja sam u AutoRicambi uzeo REMSA pločice i CAR diskove. Za sada (jeste da sam prešao 10-ak km do kuće ali nigde nisu ni u jednom trenutku zacvilele... Videćemo kako će biti na dalje ali za sada prezadovoljan.
Imam još da sredim trap... Što napred što od pozadi... Isto što se tiče ove prodavnice imaju varijantu za viljuške takvu da sarađuju sa nekom firmom koja ih reparira pa rade "staro za novo". Jeste da je to "staro za staro" ali razmišljam o tom opciji s obzirom da imaš garanciju 1 godinu...
Eto... Možda nekome može da koristi ova informacija...