Kočnice Alfa 147

Bez duše bismo bili samo mašine...
Korisnikov avatar
Eruanno
Garaža: Alfa Romeo 147, 1.6TS
Pridružio se: Čet Maj 05, 2011 9:13 am

Kočnice Alfa 147

Uto Okt 04, 2011 7:00 pm

Evo da kažem svoje impresije i savete vezane za majstore u jednom servisu koji u okviru prodavnice delova imaju i radionicu.

Naime radi se o prodavnici delova AutoRicambi koja se nalazi u Zemunu. Vrlo povoljni delovi i majstori koji znaju posao. Nisu gadljivi na pitanja i podpitanja... Prijatno iznenađen. Otišao sam po preporuci tamo pa eto čisto da prenesem svoje iskustvo. Sve u svemu delovi i ruke su me izašle jeftinije nego da sam otisao i samo delove kupio u AP Sportu!

Posle mnogo postova koje sam pročitao o tome da sve pločice skripe i da Lukas treba izbegavati posto kada zakočis rizikuješ da ti dođe pritužba od društva za zaštitu životinja pošto je velika šansa da češ uplašiti neku od ugroženih vrsta ptica... Ja sam u AutoRicambi uzeo REMSA pločice i CAR diskove. Za sada (jeste da sam prešao 10-ak km do kuće ali nigde nisu ni u jednom trenutku zacvilele... Videćemo kako će biti na dalje ali za sada prezadovoljan.

Imam još da sredim trap... Što napred što od pozadi... Isto što se tiče ove prodavnice imaju varijantu za viljuške takvu da sarađuju sa nekom firmom koja ih reparira pa rade "staro za novo". Jeste da je to "staro za staro" ali razmišljam o tom opciji s obzirom da imaš garanciju 1 godinu...

Eto... Možda nekome može da koristi ova informacija... :arflag
Korisnikov avatar
dusanGT
Garaža: GT JTDm Q2
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 10:18 pm

Re: Kočnice Alfa 147

Sub Okt 08, 2011 3:31 pm

Prati i javljaj - svi podaci su korisni... :thumbsup:
Alfa je stil... ostalo je status...
Korisnikov avatar
DushanSD
Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Re: Kočnice Alfa 147

Ned Okt 09, 2011 9:16 am

I od mene sve preporuke sto se tice Ricambija. Ja sam kupovao svasta nesto od delova kod njih i nikakvih problema nisam imao, ono sto platis to i dobijes, cene su OK, stigne brzo kad posalju :) . Kod njih cu na prolece kompletno servisirati klimu na 155ici pa cu vam preneti iskustva.
:arflag :arflag :arflag
FANTAZ'JA

Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”