Pošto mi je prvi skup moram da se zahvalim rukovodstvu kluba i ostalim kolegama koji su mi omogućili da jedno predivno popodne provedem u odličnom društvu i prelepim Alfama
Još jednom grazie svim kolegama koje sam danas upoznao bilo mi je zadovoljstvo i nadam se da ćemo zajedno još 100 ovakvih skupova da dočekamo u još većem broju
Evo slika i od mene
Ja sam stigao malopre, deo ekipe je još uvek na Salašu 137
Hvala svima koji su došli, predivan dan i opušteno druženje. Posebna poslastica su bile juniorka i spider.
Jedina zamerka su raspali kartinzi, posle ručka su ostala samo 2 u voznom stanju.
Laki i Miloš će objaviti spisak pobednika i nagrade koje su dobili od naših sponzora.
U tri reci - Bas lep skup!
Polazak ispred Arene u 10h , pa malo probijanja kroz grad do novog mesta okupljanja, i zatim voznja do kartodroma kod Kule.
A tamo, prelepa atmosfera.
Lepo sredjen prostor, bas za uzivanje.
Dve ikone Alfa Romea su podgrejale vec dobru atmosferu. Svaka cast!
Grupni portret, pa trk na stazu.
Neki su ostali i posle na solidnoj klopi, a neki posle i na dezertu!
I na kraju povratak u tople domove.
Kad ono bese sledecu skup?
Ups, evo grupnih, a fotke sa staze kada stignem da ih umanjim...
- Izvinjavam se ako je bilo malo neorganizovano na kartodromu, ali cini mi se da smo se svi uzeleli price pa smo onako, lagaaaaaaaano postavili i pokrenuli skup.
Na pravi nacin provedena nedelja, miris benzina i istopljenih guma, odlicna ekipa, fantasticni autmobili.
Tihomirce hvala na fotkama i odlicna voznja, a i yugisa je oprljio stazu, to je zbog kacige i difuzora sto ima na prednjem braniku .
Nadam se da ce biti prilike da ponovimo ovako dobro zezanje .
Izgleda da ste se bas dobro proveli. Bas mi je zao, ali nije bilo sanse da se menjam na poslu...
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Pa ja bih pre svega hteo da se zahvalim Alfa Romeo Klubu Srbija sto su mi dozvolili ucestvovanje u takmicenju Kao i da se zahvalim na dobijenoj nagradi
Naravno, ne mogu a da ne pohvalim organizaciju skupa kao i drustvo koje se okupilo ali i Alfice
Nadam se da ce biti organizovan ponovo skup u Kuli sledece godine.
I kad ce biti neki zvanicini rezultati izmerenih vremena?
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
vidim da je svima bilo lepo a kako i ne bi.treba malo cesce okupljanje alfi tako da mogu da dodju i vide i oni koji nisu bili u mogucnosti da uvelicaju skup kao ja na primer strasno mi je zao ja volim druzenja ali sledeci put nece me zaobici pozz..za sve...