Kao što piše u imenu topica, neki put mi se desi da kada otključam daljinskim auto se iste sekunde zaključa, to mi se desi jednom-dva puta nedeljno.
Nemam alarm, otključavam originalnim ključem koji imače sasvim lepo radi,a kad nema ORIONOVIH predajnika u okolini može komotno sa 10 metara da otključa/zaključa.
Dugmići na ključu mi ne deluju labavo, mislio sam da možda ona guma poviče sa sobom i dugme za zaključavanje, ali to je jako malo verovatno.
Jel imao neko sličan problem ?
Daljinsko otključavanje, otključa pa zaključa
- stain
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd m-jet 16v
- erdeljan
- BANOVAN
- Garaža: Beli fijaker
Re: Daljinsko otključavanje, otključa pa zaključa
Meni se desavalo zimus na GTV-u da se cuje kako "shkljocne" tj otkljuca pa zakljuca ali je kasnije ustanovljeno da se zaledila brava na vozacevim pa "iglica" na vratima nije mogla gore. Vukao, vukao i na kraju se sajla otkacila ali naravno odvezao kod druga, on skinuo stranicu vrata, vratio sajlu gde je stalaja i ciao.
Kod tebe nema ni govora o bilo cemu drugom sem predajnika koji "smetaju" kako mi se cini...
Kod tebe nema ni govora o bilo cemu drugom sem predajnika koji "smetaju" kako mi se cini...
Ja imam sve što mi treba: Parče zemlje, komad neba, koru hleba, i nekog' gore što me gleda!
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- stain
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd m-jet 16v
Vlagu sam isključio, a što se tiče lošeg kontakta to bi mogao da bude problem, jer sam već imao par malim problema sa elektrikom koji su bili dosta lako sredjeni, malo kontakt spreja, malo izolir trake i uživanje.
Jel ima neko pojma gde se nalaze kontakti za bravu ? Retko sam na windowsu zbog posla pa nikako da stignem da instaliram one repair manual programe.
Inače zaboravio sam da kažem još jednu stvar, taj problem sa instant zaključavanjem se dešava samo kad prvi put otključavam auto tog dana, posle je sve u redu. Prvo sam sumnjao da nije možda oslabio akumulator, ali nemam nikakvih problema pri verglanju.
Jel ima neko pojma gde se nalaze kontakti za bravu ? Retko sam na windowsu zbog posla pa nikako da stignem da instaliram one repair manual programe.
Inače zaboravio sam da kažem još jednu stvar, taj problem sa instant zaključavanjem se dešava samo kad prvi put otključavam auto tog dana, posle je sve u redu. Prvo sam sumnjao da nije možda oslabio akumulator, ali nemam nikakvih problema pri verglanju.
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
Ja sam imaoo slicne probleme i pored toga sto je auto normalno verglao i palio, bile su prljave kleme akumulatora!
Ocisti kleme!
Ocisti kleme!
- jopa030
- Garaža: again Alfa 147 1.6 TS 120ks 2001
ex Alfa 147 1.6 TS 120ks 2001 - Lokacija: Bor
Malo oftopik ali kad si vec spomenuo razdaljinu sa koje zakljucavas i otkljucavas mora da se pohvalim da ja sa 30m pa nekad cak i vise uspevam, a drugi ne mogu... ne znam kako to? 

- al.ro.147
- Garaža: 147 1.6 ts
159 1.8 mpi - Lokacija: Uzice
kolega meni se isto desavalo na mojoj 147...u pocetku obicno kada je jako hladno zimi, ja otkljucam ona posle sekund zakljuca.i tako moze po 5-6 puta.otvarao sam vrata na foru da odmah uhvatkim kvaku i otvorim.Zatim je pocelo da se desava i kada je toplo i hladno, bukavalno stalno, stim da i kada ja uhvatim i otvorim neka vrata ona ne otvori ova ostala što pre nije bio slučaj.
Neces verovati cime sam resio stvar i evo vec pola godine nemam problema. Kupio sam WD-40 sprej i dobro sa onom cevcicom naprskao bravice sa iglicama, bukvalno ih zalio, pa onda uvukao u kanale gde ulazi kljuc i isto naprskao.Od tada mi se to uopšte ne dešava.
Fora je da izgleda udje prašina i zezene stvar...Sada samo povremeno na par meseci naprskam pomalo sve bravice i šarke na autu pošto se WD vremenom osuši...
Neces verovati cime sam resio stvar i evo vec pola godine nemam problema. Kupio sam WD-40 sprej i dobro sa onom cevcicom naprskao bravice sa iglicama, bukvalno ih zalio, pa onda uvukao u kanale gde ulazi kljuc i isto naprskao.Od tada mi se to uopšte ne dešava.
Fora je da izgleda udje prašina i zezene stvar...Sada samo povremeno na par meseci naprskam pomalo sve bravice i šarke na autu pošto se WD vremenom osuši...
- mmladen
- Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW
Kod mene se pocelo desavati to da kad otkljucam ili zakljucam vrata sa daljinskim ostanu mi sva cetiri migavca neprekidno da svetle i tako dok ne ponovim nekoliko puta tad se odblokiraju,inace kad otkljucam kljucem (stavim kljuc u bravu) tad je ok
- mmladen
- Garaža: Alfa 156 1,9 jtd SW
Nije moguce da niko ne moze da mi pomogne i da niko nije imao slican problem,jedno vreme se to nije pojavljivalo sad opet pocinje cak sta vise dugo nemogu da ih ugasim (sva cetiri migavca neprestano svetle) moram i deset puta da ponovim funkciju otkljucaj - zakljuicaj sa daljinskim
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”