Nesta mislim da nije mozda do filtera goriva al kazu da nemoze da se zamijeni...??
Zdravo druze,imam jedno pitanje u vezi tog ''evaporatora'',u stvari vise pitanja jer neznam nista o tome.U mom autu se oseca ''sirov benzin''ponekad i mislim da dolazi sa zadnje strane.Proveravao sam pumpu kako dihtuje,creva,nigde nepusta,ne vlazi..dizao zadnje sediste nista.Kasnije mi rekose da u gepeku imaju neki ''kanisteri''za ciscenje isparenja znaci neka ekoloska zayebancija.U autu imam sekvent plin.Posto vidim da si ti ugradjivao motor 2.0v6 umesto dizela ako se nevaram,jesili morao i taj evaporator da montiras ili to moze da se izvadi iz kola i dali moze nekeko da se resi taj ''miris'' benzina, da se ocisti,iskljuci,nekako premosti taj evaporator.Dali on postoji u svim alfama ili samo u 164 2.o v6 tb.losdokosti napisao:proveri koliko ti cep rezervoara dihtuje sta se desava sa evaporatorom gasova iz rezervoara hoce on da s e zapusi pa da stvara probleme usled stvaranja vakuma pumpa nemoze da povuce benzin i eto gluposti