Varijator na alfi
Narode imam jedno pitanje jos uvek trazim alfu da kupim jos nisam nasao nesto ocuvano i dobro, obilazim auto placeve po beogradu ali sve mrka kapa. imam pitanje u vezi Varijatora na alfi 156 gde se nalazi taj varijator cemu sluzi i kakva je njegova funkcija? jer nisam toliko upucen u alfine motore. i jos nesto jel se na svakoj alfi 147 pri pustanju kvacila cuje zvuk kuc kao da je druk lezaj los? jer koliko god alfi 1.6 ts sam probao na placevima svaka skoro ima isti zvuk na pritiskanju i otpustanju kvacila kao tak.
-
gilegi
- Drug Član

O varijatoru i njegovoj ulozi je diskutovano bar pet puta, nadugačko i naširoko.
Zvuk koji se javlja pri puštanju kvačila može da znači da je loš druk ležaj, ali nije sigurna potvrda.
Zvuk koji se javlja pri puštanju kvačila može da znači da je loš druk ležaj, ali nije sigurna potvrda.
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Na ovo pitanje ne verujem da će neko imati snage da ti odgovori.Ukucaj u pretragu varijator faze je studiran do najsitnijih detalja.
- Minketa
- Garaža: 156 SportWagon 1.9JTD 2004.
Strpljenje radja smirenje, smirenje radja posvecenje, posvecenje radja prosvetljenje, a prosvetljenje - spasenje, u carstvu 
Kupovina Alfe ume da potraje. Nemoj da se obeshrabris na tom putu.
Kupovina Alfe ume da potraje. Nemoj da se obeshrabris na tom putu.