jedno pitanje dali mogu lako umesto injection na 1,6 box da ubacim karburatore.Rec je o alfi 146 ,1995 godine koja nikako da se napravi,danas sam je uzeo od elektricara mestio je pumpu za gorivo novu nesto pravio instalaciu i jos kad sam je uzeo nekako je seckala i trokirala, pa kaze promeni filter za benzin i9dcem kuci uzmem novi i promenim i sada auto pali ali kad das turazu trokira i pukce a ni u leru ne radi lepo kao sto je radio sa starim filterom.I sad zivci su popustili i posto sam imao 33 1,5 sa karburatorima i bio sam prezadovoljan sinula mi je ideja da postavim karburatori ,dali je to moguce i kako?????????
Znaci svaki cilindar ima svoju diznu ,dizne sam procistio ultrazvukom majstor kaze min 20 litara benzina sipano 30 litara ,svecice nove ,benziska pumpa nova filter goriva novo i sta sve vise ne znam od ulje pa svi filtri pa sve p[locice i gurtne ,akumulator ,svi kaisi ,lagere napred ,porucena za nazad i nece da radi kako treba ,danas sam izvadio injecktion za da vadim alnasera posto blendeks na valja i on ce da ide nov ,na znam sta da radim majstor se predao.
trebao bi da oteras masinu na dijagnostiku kada vec mozes mozda ti je i neki od senzora crkao pa je komp otisao u "sejf mod" ili nesto slicno pa radi otprilike da ti omoguci da se otslepas do majstora sada sam video u auto dati da je ful ajnspric stavlajnje karburatora na nju bi bilo svetogrdje velika je sansa da su ti dizne zapusene zaribale ili sta vec u svakom slucaju ne pustaju dovojlno kolicinu goriva pa otuda takav slogiran rad, kontrola dizni je oko 700 din u sapcu za mene bila za 6 kom ciscenje sa proverom je bilo zajedno 3000 din za 6 kom ja sam prezadovoljan kako radi kako vuce a posebno sa potrosnjom
treba da proveris da li ti pumpa pravi dovoljan pritisak goriva za tvoju masinu treba da bude 2.8-3.2 bara bez vakuma sa vakumom od 2.3-2.7 trebao bi u principu da krenes redom da bi znao sta je : pumpa pritisak sa i bez vakuma,dizne provera i po potrebi ciscenje ultrazvucno, proveriti sve senzore na motoru a video sam da se velika vecina moze ispitati omski pomocu unimera ako si vican proveriti da ne vuce fals vazduh proveri sta se desava sa protokomerom bilo je slucajeva da crkne i kada ga raskacis motor bolje radi nego sa njim tvoja je masina ista stvar kao i bilo koji ts motor ili cak moj ako sde izuzme raspored cilindara naravno ostatak elektronike i senzora ubrizgavanje sve je to isto
ako je svbe to novo trebalo bi proveriti pritisak benzina posle vakuma mozda je crkao on ali mi se sve cini da ti je problem senzorske prirode iliti elektricne kakve su ti svecice imao sam priliku da mi crknu na 75 sve 4 u isto vreme tek stavljene presle 20 km i ugasile se sve tako nema pravila kakav si sa elektronikom mogao bi da te provedem korak po kora ako imas unimer pa da ispitamo sve senzore koji se mogu ispitati da eliminisemo moguce uzroke
Svecice su ekviem kataloski odabrane i sa njima nema ni 5 kilometara vozeno od garaze elektricara do kuce i kad dodam gas gasi negde pri pocetku turaze radi lepo a kad dodam gas gusi ili pukce u vazdusnom filteru.
ajd ovako da budemo malo konstruktivni ako ti trokira i prkce kada das gas mogu da budu dve stvari ili nema dovoljan dotok goriva ili zeza struja znaci :nova pumpa ciste dizne nov fiter kakvo vam je sito u rezervoaru da nije zapusilo imao sam slucajeva kada ga pogledas izgleda sve ok medjutim kada sipas vodu u njega ono nece nista da propusti kroz sebe ili jako slabo pusta znaci proveri sito u rezervoaru i proveri vakum od benzina to je pecurka na kojoj se nalazi 2 creva vece od goriva i manje koje ide na usisnu granu, ako se ispostavi da je sve ovo u redu onda se treba okrenuti elektronici i isproveravati sve senzore koje mozes senzor obrtaja nma radilici prvo ako ima proveriti variator na bregastoj ali ne bi se tako ponasala da je on bila bi troma na ubrzanju itd ali ne bi zezala ovako, dalje probati druge svecice kablove bobinuruku kapu ili sta vec ima tu se dosta toga moze proveriti i bez zamene drugim delovima.
Auto nije bio vozen tri godine nije imao ni akumulator ,uzeo sam ga za sebe posto sam imao jednu boxerici i bio zadovoljan pa 75 ,i evo vracam se na box.Sito na pumpi za benzin je novo bilo je u pakovanju od pumpe i stavio sam to svi kontakti sam poprskao sa odvijacem releji provereni svi u redu ,e sad taj vakum od benzina ako je to ono sa osiguracem kao pecurka i to sam rasturio procistio i vratio nazad.
kad verglam nisam zabelezio da pukce ali mislim da ne posto kad zavrti dva -tri puta proslajfa blendeks i onda ako ne upali iznova zato sam danas izvadio alnaser.
znaci sto se tice benzina sve ok ja bi jos ipak proverio pritisak benzina za svaki slucaj i ako je i to ok okreenuo se elektrici. spomenuo si da auto nije vozen da li znas sta je bilo sa tim motorom pre da nije doziveo havariju kazes da ti prkce u filteru kako prkce kao da duva vazduh nazad u fiter ili kao da ima detonacije u filteru da nije neko pokrivio ventile lose zupcenje pucanje kaisa ili delimicna zamena losih ventila ili je neki mozda nagoreo da li ste merili kompresiju . moram da pitam sve ovo jer neznam istoriju tog motora prte nego je dosao do tebe dzaba zezanje oko struje i dotoka goriva ako mehanicki sve nije 100 posto ok kazes da je 3 god stajao da li je paljen povremeno za te 3 god?
ako nije sasvim je moguce da sicevi ventila ne leze vise kako treba sad ja odoh mozda predaleko ali kako ste upalili taj motor posle 3 god stajanja hilzne su morale da zardjaju za to vreme pa da je stajao u spavacoj sobi ne samo hilzne i ventili itd kakva je kompresija na svakom cilindru posebno ona ce mnogo toga da odgovori
Ma ne da prkce nego ima detonaciju puce ,a kad je ostavim na niskim obrtajima bez gasa cuje se kako usisava zrak kao pravosmukalica.A dali je neko palio u mecuvremenom ne znam uzeo sam je na poverenju preporucena od prijatelja kaze da je bila u redu crkla pumpa dosla za farbanje boja izgorena covek nema para da je sredi i ostavi.Uzeo sam je skroz sam je rastavio cak i krovni tapacirung pretapacirao farbao sa sikensom kvalitetnom farbom nove cetiri gume 195/55-15 hankook i nece.Sad me hvata dilema dali da stavim plin valjda nece ovo da me zajebava i da non stop teram na plin.
moj savet nemoj da stavljas plin dok ne sredis benzin sta ako je struja senzori nedaj boze mehanika bacis pare na plin i problem ostane isti i sta onda premeri jos kompresiju na svakom i ako je ok vidi sta je sa senzorima i elektrikom ja ti mogu pomoci sa vrednostima senzora i nacinom kako da ispitas.....
Kod elektricara bila je prikljucena na kompjuteru i nije pokazivao gresku mehanika ne verujem da je jer kad primi ngas leti i motor radi lepo lep zvuk se cuje ,a od kad sam menjao filter goriva nece da radi kad dam gas a pre toga male bi pottrokirala i onda prima ko luda.U leru je rezala milina da je cujes ali kad sam stavio novi filter kao na tri cilindara.E sad mi je sevnulo a sta ako ja odbacim filter benzina i bicem bez njega.I jos nesto gde je senzor za temperaturi goriva valjda je odstekan jer ostavio sam je da radi u mestu ventilator se ukljucio a skazaljka je stajala na nuli.
zupcenje je kada radilicu i bregaste i jos po nesto kako na kojim modelima dovedes u fazu tako da kazem poravnavanjem oznaka na radilici i obe bregaste vidi sliku i proveri kompresiju,ako je ovo sve ok i i dalje imas detonacije u usisu znaci da imas mnogo rano paljene i onda treba pogledati struju i senzore
Dobro znaci to je ono sto mi u makedoniji kazemo dovediti je na paljenje.Znaci mozda je jedan zub pobeglo i zato pucnjava.Sutra vadim branik predni proverim to ako je izmesteno dovedem prema ovoj semi pa prekosutra kad nabavim blendeks postavim alnaser i upalim pa sta bude,
zupcenjem sve dovodis u sklad polozaj ventila klipova sto ce reci radilice i bregaste naravno paljenja 1 zub neka preskoci i eto problema nece da radi kako treba
ako nemas iskustva nemoj sam bolje nadji nekog ko ima vise iskustva iza sebe imaju oznake koje moraju da se pogode ako budes nesto zezno i namestis kako ne valja postoji sansa da pokrivis ventile a to nije dobro ni jeftino