Senzor spoljne temperature za 164 2.0 TS
- Talip_Lalic
Otišao mi je senzor, stalno pokazuje mnogo manju tempersturu nego što jeste (celo leto ne prelazi 7 u plusu), tako da mi stvara probleme i sa klimom, što je složićete se prilično neprijatno po ovim vrućinama
Zanima me da li može senzor da se nađe zasebno, da li uopšte može da se odvoji od retrovizora, da ne uzimam ceo levi retrovizor, pošto mi za njega traže 40E ? Ako ne može, da li neko zna za jeftinije retrovizore ??

- Milos164
- Garaža: Alfa romeo 166 restyling 2.4JTD
Re: Senzor spoljne temperature za 164 2.0 TS
Imam slican problem... Na displeyu mi nikad ne pokazuje tacnu temperaturu, nekad je manje, nekad vise... Ali meni si rekli, da se taj senzor nalazi negde ispod branika, i da je tu zakaceno, i sve se to poremetilo... Nzm za to u retrovizoru...
Uostalom, moja je 2.5 TD.

Uostalom, moja je 2.5 TD.

- losdokosti
- Garaža: 166 2.4 jtd-m ; ex164 2.0 v6 turbo super
kod superke se nalazi u retrovizoru a kod obicne- stare verzije na sred haube kod brusaca tj izmedju brisaca ako me razumete

- Darkoni
- Garaža: Alfa Romeo 164 ts ex,
Alfa Romeo 166 busso - Lokacija: Rio de Borca
Na nekim modelima je u braniku, kad sam slupao auto i ostao bez branika pokazivalo mi je gresku E 1, tad sam na te zice povezao onaj davac sto je postavljen ispod donje strane soferke, pored suvozacevog brisaca, pored njegove osovine. kad sam menjao retrovizor, vozacev, drugi sto sam kupio imao je sa donje strane taj davac. Sve je u pitanju stari tip
Nadam se da sam pomogao

Nadam se da sam pomogao

- Milos164
- Garaža: Alfa romeo 166 restyling 2.4JTD