Skoro sam odradio veliki servis....I primetio sam kad duze vreme ne palim auto(duze od 24h) Treba joj malo duze verglanje,to ne smatram problemom,i kad 'zahvati' tu nastaje problem trese se,drhti i ne prelazi crvenu zonu koja obelezava 500 obr. cini mi se ....i tako jedno 2-4 sekunde i posle ili se ugasi ili probije i normalno radi.....Ako se ugasi,drugi put pali bbez tog problema.....To se desava napominjem samo posle duzeg vremena stajanja....A preko dana pali ko mina.....
p.s.Imam plin.
Moze biti da su ti maaaalo zaprljane dizne. Ne lici mi na protokomer ili lambda sondu. Mada, uradi dijagnostiku pa ces onda znati pravo stanje stvari .
Sondu sam menjao skoro,protokomer ne bi trebalo da je zato sto nema ni jedan drugi znak da jeste on....Ide ko metak.
Jedino moguce dizne...Trece nema sta da bude....Hvala imenjace
Problem je u regulatoru pritiska goriva koji je na pumpi , probaj da uvece kad gasis auto prebacis par sekundi na benzin . Ujutru nebi trebao da imas problem sa malim brojem obrtaja
Imao sam i ja slican problem i resio sam ga tako sto od Nove Godine sipam samo EURO BMB 98 na eko i mbg pumpama. Malo je skuplji al cim upalim mogu da krenem, a ne da cekam po minut dva dok se odbaguje...
Probao sam da ga vozim na benzu,ide ko lud,zadnjih 5 km i onda je ugasen,ujutru opet isti problem.......Bice da je ovo sto je Dukenuken rekao A gde ima to gorivo?
Jel to bezolovni 98 oktana?
Pa rekoh ti neke mbg i eko pumpe imaju taj benzin. Mislim da sam video i na avia posle plavog mosta na autoputu. To je bezolovni iz uvoza sa 100 oktana