problrm klima na AR 145 1.4TS
Ne znam sta se desava,klima na mojoj alfi pali se tek posle desetak minuta voznje,nece odmah cim je ukljucim na dugme.Ako je neko imao slican problem,mozda moze da me posavetuje sta da uradim.....
- DushanSD
- Garaža: Alfa Romeo 156 SW GQ 1.9 JTDm 150hp 2005
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- Santino
- potenziato
- Garaža: 155 scary fast
ja bih zaboravio klimu sa tim motorom, kad je upalim auto se vuce kao da si zakacio autobus i hoces da ga povuces...

I sta ja sad da ti kazem Santino a da ne budem ne prijatan,tebi verovatno ne treba za dve ulice gde se vozis! Meni je stvarno potrebna jer prelazim mnogo kilometara i provodim dosta vremena u kolima truba je da se ukljucuje kad ona hoce ako je fabrika namestila da to funkcionise na taster za palenje klime.... Cisto sam trazio savet ako je neko imao taj problem,nema potrebe za nekim suvisnim filozofijama....... Kad se upali hladi normalno.....
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
Cudno.Jesi li provjerio da nije freon pri kraju,pa to mozda pravi problem?? 

GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Nisam,ja ga vozim oko 3 god. a pitanje dali je kad sta gledano oko klime,sve piiiip ok do ove sezone....jos neko mi je rekao da je moguce da je opao pritisak pa zbog topga nece da upali odma.... Odvescu da se iskontrolise... postavio sam temu cisto da vidim dali je bilo tih problema i od cega zavise.....