alfa 33 1.4 ie
- lalicspecial
- Garaža: alfa 33 1.4ie
alfa 33 1.7ie ostale alfe u rashodu ne racunam
alfa 156 1.8 ts - Lokacija: svilajnac
Trazim alfu 33 1.4 ie u bilo kakvom stanju za delove samo da je kompletna ko primeti negde bilo kakvu stranac,malo cuknutu,zapustenu ili bez papira neka mi posalje na imejl jos ako moze da uzna neki podatak od vlasnika jos bolje.Molim sve alfiste koji prate forum ako primete neki takav auto da mi jave pozz..svima!
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
Skoro sam video jednu u BG,na banjici,ali sam zurio,pa nisam imao kad da zevam.MIslim da je duze vreme tu,pa kad sledeci put odem,a to ce biti uskoro,raspitacu se,pa ti javljam.
- lalicspecial
hvala puno nije mi hitno a odgovara mi da imam za delove ali samo novi tip alfe 33 kao sto je ova moja na slici pozz/...Gorstak33 napisao:Skoro sam video jednu u BG,na banjici,ali sam zurio,pa nisam imao kad da zevam.MIslim da je duze vreme tu,pa kad sledeci put odem,a to ce biti uskoro,raspitacu se,pa ti javljam.
- Gorstak33
- Garaža: Fiat bravo 1.6 mjet, 2008.
Ex Alfa Romeo 156 sw jtd 8v, 2003.
Ex Alfa romeo 33 1.7 ie 8v,1993. - Lokacija: Beograd
Pa da,kao moja,to je to.Videcu da ovih dana uslikam kola da vidis ono sto bi trebao da radim na limariji,pa da mi kazes sta je najbolje odraditi.
- lalicspecial
vazi nema problema dajem odgovore na sve i spreman sam da izadjem u susret svakome ko ima alfu!Gorstak33 napisao:Pa da,kao moja,to je to.Videcu da ovih dana uslikam kola da vidis ono sto bi trebao da radim na limariji,pa da mi kazes sta je najbolje odraditi.