Više od 90% uvezenih Alfi su Diesel i to mi predstavlja mali problem sada kad razmisljam o zameni auta.
Sa druge strane, koji benzinski motor uzeti tog godista iz Alfe, JTS? Nesto nisam presrecan, kako onim sto se za taj motor moze cuti sa svih strana, pa tako i ekonomskim aspektom, gde LPG ne dolazi kao ocpija, osim ako se nesto nije menjalo u skorije vreme.
Razmisljao sam o 166 i 2.0 TS, sto bih cak najvise voleo, pa opet ne znam koliko je moguce pronaci neku iz uvoza, ko jos uvozi Alfu, pa jos najvecu.
Interesuje me prvenstveno subjektivno misljenje onih koji su bili u mojoj poziciji, 2.0 TS pa presli na JTD

Trudim se da ne budem zadrt i zatvoren za predloge, ali meni promene uvek tesko padnu, pa neka one bile i na bolje.
Trenutno svidja mi se samo to sto ne bih morao busiti auto za ugradnju plina, dok sam u vezi svega ostalog pomalo nesrecan.
Napominjem, nije ovo nista hitno, imam dosta vremena za razmisljanje, ali bih lagano da se naoruzam informacijama i iskustvima drugih.
Kakva je situacijama sa dilerima polovnih vozila i placevima, gde se sada moze pogledati dobra polovna Alfa iz uvoza, jel se promenilo nesto na bolje u psolednjih par godina?