Nisam znao gde da stavim slike, pa cu ovde.
No, juce ja idem na posao u Merkator i primetim nesto crveno, odmah prepoznam Alfa 156, prelep primerak, i vidim oho ima GTA look
Posle toga primetim felne 17-ice, ogromne diskove i na celjustima da pise Alfa Romeo, tu sam odma posumljao nesto... Da nije mozda GTA?!?
Posle toga sam provirio u interier i video poznata GTA sedista, i sestostepeni menjac tu sam vec prelomio i poceo da "vlazim" po prvi put u svom zivotu sam video pravu GTA Alfu. Bila je sveze parkirana, ne da je bila topla oko motora... Bese veoma vrela...
I naravno slike s'guza.
Nek se javi ponosni vlasnik ako je na forumu, pozz!
Vlasnik nije na forumu koliko znam a Alfa je na prodaju- http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... res=EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
Evo jedne SW, bila je u Rumi na auto placu citava 2 dana (cirke pre godinu i po dana) i meni ispred nosa prodata i nikako ne mogu da je prezalim... Cena u oglasu je bila 2100e.
Meni se svidja! ja vec par meseci gledam kako nesto slicno da odradim. Mislim da je to ono sto 156-ci fali je malo modernizovaniji izgled farova i stopova i tako da moze konkurenciju iz istog doba u istoriju da otera.
Jeste to od Nemaca poteklo ali svi danas to rade.