vetrobransko staklo
- CC5
- rookie
Da li znate, da li se placa kazna policiji ukoliko je vetrobransko staklo napuklo?
- GavaUE
- Garaža: Giulietta Nuova 1.6 (project car)
Posalje te na KT a oni tamo kao iz topa kazu da je vozilo tehnicki neispravno usled napuknutog vetrobranskog stakla...
Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Plaća se ako napuklina zauzima više od 20% ili 30% cele površine. Tako je bilo po starom zakonu, sad ne znam
potpis
- DogoArgentino
- Garaža: Alfa `02 god. 147 1.6 TS 120 ks
-----------------------------
Fabia `08 god. 1.2 HTP 70 ks - Lokacija: BGD - Borca
- alaza
- Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g.,
ex AR 155 2.0 16v Super '98,
ex AR 155 1.7ts '94,
ex AR 164 2.0ts '89,
ex AR 164 2.0ts '91,
ex AR 164 2.5td Super '96,
ex AR 164 2.0tb Super '96,
ex AR 164 2.0ts Super '98. - Lokacija: Pecinci
- interceptor
- Garaža: Crosswagon Q4, Smart City coupe
Takodje i ja savetujem...
E sad jel zna neko možda koliko kvalitetno (koliko primetno) je krpljenje oštećenja od kamenčića na staklu i koliko približno to naplaćuju.Imam jedno malo oštećenje pri dnu,nije strašno ali me nervira nekako mi stalno skreće pogled,pa bi kad se malo ogreje išao da mi to srede.
E sad jel zna neko možda koliko kvalitetno (koliko primetno) je krpljenje oštećenja od kamenčića na staklu i koliko približno to naplaćuju.Imam jedno malo oštećenje pri dnu,nije strašno ali me nervira nekako mi stalno skreće pogled,pa bi kad se malo ogreje išao da mi to srede.
- CC5
- rookie
Kazu da to urade veoma dobro.Kod mene je ostecenje bilo jako malo (3,4 mm), ali se prosirilo preko celog stakla za dve tri sekunde kada je bilo hladno. U Glass servisu je krpljenje oko 20-30 evra.
Re: vetrobransko staklo
interceptor napisao:Takodje i ja savetujem...
Kazu da to urade veoma dobro.Kod mene je ostecenje bilo jako malo (3,4 mm), ali se prosirilo preko celog stakla za dve tri sekunde kada je bilo hladno. U Glass servisu je krpljenje oko 20-30 evra.
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Ja krpio soferku u Glas servisu imao sam naprsnuce od kamencica, sve je izgledalo ok 6meseci a onda se ruza procvetala opet.
Platio sam oko 2500rsd 20 min posla ali cu na kraju ipak promeniti soferku!!!
Pozdrav
Platio sam oko 2500rsd 20 min posla ali cu na kraju ipak promeniti soferku!!!
Pozdrav
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- Kosovic
- Garaža: /
Ne znam otkud toliko skupo, pošto sam ja kod mene u Vrbasu krpio staklo za 1180din. Samo e bila jedna mala tačkica, ali sam trebao da idem na put, a nije mogao da stigne da zameni celo staklo dok ja krenem, pa je samo rađena reparacija i naplaćena od osiguranja. Prosla je cela zima, to se nije proširilo. Jbg, sad i tu malu tačkicu kad vidim odmah trčim u glass servis, pošto moji nisu ranije plaćali osiguranje stakala pa je koštalo 150e skoro...
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Da li neko zna sta raditi u sledecoj situaciji.
Dobijete nove tablice i sa njom nalepnicu, sve uredno uradite i nekim slucajem ostetite/razbijete soferku.
Sta raditi sa nalepnicom?!
Zilet u ruke ili se ide u opstinu po novu (naravno treba da se plati)?
Dobijete nove tablice i sa njom nalepnicu, sve uredno uradite i nekim slucajem ostetite/razbijete soferku.
Sta raditi sa nalepnicom?!
Zilet u ruke ili se ide u opstinu po novu (naravno treba da se plati)?
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com
- Kosovic
- Garaža: /
Bilo na SAT-u prošli vikend čini mi se. Uglavnom, ponovo podnosiš zahtev za novu nalepnicu i plaćaš nekih 560din valjda sa sve nekom taksom.