Postovane kolege, da li znate nekoga ko ima kuciste kljuca (skakavca) a da mu kojim slucajem vise ne treba? Rezervni mi je ispao iz kucista (nije polomljen ali svakako nemam vise one male srafcice koji si bili u lezistu). Obisao sam nekoliko bravara koji se bave kodiranim kljucevima za kola i svi su mi dali isti odgovor. Ne moze da se namesti (zavari , usrafi ili sta god ...), vec mora da se nadje drugo kuciste. ... Kazu: "Nadji nekoga ko je slupao Alfu, Fiata, Lanciu pa nek ti da - zamenicemo." ... ?!?!? E pa sad ja potpuno nevin i nicim izazvan moram da igram ulogu lesinara ...
Elem, ako znate nekoga ko iz bilo kog razloga ima jedno visak kuciste sa mehanizmom - skakavcem ili nazalost nekog "nesrecnika" sto je ostao bez kola pa mu iz tog razloga vise ne treba, molim vas javite mi. Unapred zahvalan, Vlada
Kuciste kljuca skakavca - potrebno !!!
- Sauriann
- Drug Član
- Garaža: Stelvio 2.2 Q4 Lusso
ex Giulietta 2.0 TCT
ex MiTo 1.4 Turbo Benzina 155
ex 156 jtd mjet 16V SW - Lokacija: Novi Beograd
Re: Kuciste kljuca skakavca - potrebno !!!
Probaj ovde:
Poslednja izmena od Sauriann u Uto Feb 22, 2011 1:45 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
- Tomic
- Garaža: Audi TT
Imam ja ceo kljuc, koji nije od mog auta. Dobio sam tri kljuca kad sam kupio auto, s' tim da jedan ne igra nikakvu ulogu. Pomislio sam da nije to onaj "plasticni" kljuc, ali ne, ovaj bukvalno ne igra nikakvu ulugo na mom autu. Pa ako ti treba ...
Ponekad volim da sedim u ćošku svoje sobe i da se pretvaram da sam šargarepa.
Prijatelju, hvala na javljanju ... sad sam video odgovor.
Evo ti moj broj pa kada stignes okreni me da se cujemo:
064/8040 061
Hvala ti puno, pozdrav
Vlada
Evo ti moj broj pa kada stignes okreni me da se cujemo:
064/8040 061
Hvala ti puno, pozdrav
Vlada

vladimir76 napisao:Postovane kolege, da li znate nekoga ko ima kuciste kljuca (skakavca) a da mu kojim slucajem vise ne treba? Rezervni mi je ispao iz kucista (nije polomljen ali svakako nemam vise one male srafcice koji si bili u lezistu). Obisao sam nekoliko bravara koji se bave kodiranim kljucevima za kola i svi su mi dali isti odgovor. Ne moze da se namesti (zavari , usrafi ili sta god ...), vec mora da se nadje drugo kuciste. ... Kazu: "Nadji nekoga ko je slupao Alfu, Fiata, Lanciu pa nek ti da - zamenicemo." ... ?!?!? E pa sad ja potpuno nevin i nicim izazvan moram da igram ulogu lesinara ...
Elem, ako znate nekoga ko iz bilo kog razloga ima jedno visak kuciste sa mehanizmom - skakavcem ili nazalost nekog "nesrecnika" sto je ostao bez kola pa mu iz tog razloga vise ne treba, molim vas javite mi. Unapred zahvalan, Vlada
- spinto veloce
Možeš da kupiš na buvljaku blanko skakavac samo pazi da je ista debljina mača (jer su obično za vw, škodu itd, a oni su tanji) i da ti ga bilo koji ključar nareže pa onda prebaciš iz originala onu malu staklenu zebanciju=kod i to je što se tiče paljenja auta. Za daljinske komande neznam dal mogu da se ubuđze!
AR 156ts 2001
E, hvala ti puno. Iako je prošlo dosta vremena od kad sam ostavio ovo pitanje,
problem je i dalje aktuelan. Nećeš verovati sve vreme sam na jednom jedinom ključu.
Moja neodgovornost - priznajem. Ali toliko dugo sam pokušavao po raznim otpadima i oglasima da sam maltene digao ruke. Probaću i to na buvljaku - hvala ti puno još jednom.
Pozdrav, Vladimir
problem je i dalje aktuelan. Nećeš verovati sve vreme sam na jednom jedinom ključu.
Moja neodgovornost - priznajem. Ali toliko dugo sam pokušavao po raznim otpadima i oglasima da sam maltene digao ruke. Probaću i to na buvljaku - hvala ti puno još jednom.
Pozdrav, Vladimir
- Gerg
- Garaža: Lancia delta 1.6 LE
Alfa Romeo 156 selespeed - Lokacija: Srbija Trstenik
Ja vec godinu dana trazim dva ocuvana iili neko da mi napravi kuciste kljuca,ne skakavac nego onaj obican crveni,elem nije im nista,ali ovaj koji koristim poceo je malo da puca,pa reko da zamenim kad ono nigde niko nema...
- Sauriann
- Drug Član
ex Giulietta 2.0 TCT
video sam da jedan kolega otključava svoju 156 sa ovim:
http://www.ebay.com/itm/BLUE-KEY-COVER- ... 3f0eacdcb9" onclick="window.open(this.href);return false;
kaže od punta, samo će da zameni znak.
http://www.ebay.com/itm/BLUE-KEY-COVER- ... 3f0eacdcb9" onclick="window.open(this.href);return false;
kaže od punta, samo će da zameni znak.
E hvala prijatelju,
Nije loša ideja, jedino se plašim tog ležišta unutra ... da li odgovara mojoj pločici iz kućišta?
Oblik je drugačiji.
Nije loša ideja, jedino se plašim tog ležišta unutra ... da li odgovara mojoj pločici iz kućišta?
Oblik je drugačiji.
- Gerg
- Garaža: Lancia delta 1.6 LE
Alfa Romeo 156 selespeed - Lokacija: Srbija Trstenik
Meni nije skakavac nego obican crveni kljuc koji se pritiska gore...Pod hitno moram nesto da uradim a ne znam sta i ne znam gde.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”