Za "Xenone" sam se odlucio prvenstveno zbog toga sto mnogi kazu da su efikasni i zbog toga sto mi se na trenutnim farovima "cuje" motorcic cim upalim svetlo. Nadam se da ce te mi pomoci sa savetima. Pozdrav

Koje si stavio, daj sliku ili link i koliko si platio, ko ti je ugradio...AlfaRomeo156 napisao:Ja imam xenon na mojoj 156 vec 5 meseci bruka su, prezadovoljan sam sa njima. Koliko su te izasli? A to da ces zaslepljivati druge ucesnike u saobracaju nije istina, ako su ti farovi lepo nastelovani mora sve da bude kako treba ili ako vec nisu odes u bilo koji servis i nasteluju za 5min. Pozdrav.![]()
![]()
DogoArgentino napisao:Apsolutno se ne slazem sa tobom...
Ta teorija generalizacije me podseca na ono "golf je najbolji, okreni nulu da te bolje cujem itd..."![]()
Ima kineza koji nisu ni za k... ali to su jeftine varijante..(zariste sijalice je lose pozicionirano) a ima i dobrih kojima je zariste na identicnoj poziciji kao u halogenim sijalicama..
Ja imam Sunlight kineze ugradjene kod Triona, nastelovane u vladinom tunelu![]()
Sedeo sam za volanom ni sam ne znam koliko auta i tvrdim da su moji trenutni farovi bolji od skoro svih koje sam vozio.. (ne racunajuci modele sa fabrickim xenonima, sa njima se nista ne moze porediti)
Cale kupio fabiu godinu dana staru, halogene fabricke sijalice... rasipaju toliko, da svestlost sa mog fara izgleda kao secena ziletom pored njegove.. a u auto cacku mu rekli da su mu farovi odlicno nastelovani... ispred zida, njegovi svetle kao reflektori dok je kod mene crta na zidu zilet.. ispod crte dan, iznad crte mrkli mrak..
Drugo, imao Osram halogene na 147 kad sam je tek kupio... I za njih tvrdim da su rasipale daleko daleko vise nego ovi xnenoni sad. Pri tome, sa xenonima je vidljivos u voznji nocu toliko bolja i udobnija da me vise ni puskom nece naterati da se vratim na halogene sijalice nikad... nigde.. ni u jednom autu...
tako da ta prica kinezi rasipaju, halogene keva ne pije bas vodu...
Dragonslayer86 napisao:
Sad jurim neke LED pozicije ili nesto slicno na plavo zbog 6000k (da ne izbacuju greske) posto mi se sad one "zute" ne uklapajuAko nekom ima neki savet rado cu ga prihvatiti. Eto toliko, ja se raspisao. Pozdrav drugari i ziveli VI meni
alfamen napisao:Posto sam izgleda nesto zezno prilikom registracije na e-bay odem lepo na Altinu u Antenal
http://www.antenall.rs/ i kupim led pozicije za 10 eu,usput sretnem naseg Ljubeta-kuglu pa se jos malo i ispricamo....lepota
![]()
Nema prijavljivanja greske, sijaju lepota jedna i nema ebacine sa e-bay - om
rekesidim napisao:Ostao si nam duzan....nisi napisao gde si ih kupio i ugradio....
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”