eo da okacim stari klip na nas forum ,missiim red je...ovde sam malo prosetao matorku,mnogo se bila ulenjila zbog zime i snega.snimak je star oko 17 meseci.

2.5 Twin Turbo , nije merena na Dino, ali pretpostavlja se da je oko 350 ks.Sasha napisao:Šta je pod haubom?
ovo tokson govori iz tebe?Sasha napisao:
Sa 350ks bi otresao onog fokusa kao slinu.
Sasha napisao:Čekaj, čekaj, ono na slici je nord blok![]()
Razbušio je 2.0 na 2.5?????
Sa 350ks bi otresao onog fokusa kao slinu.
Na trci RS ( koji je chipovan) na 402 metra vodi, ali od 1000 metra pa nadalje gleda Alfi u rep. Ali naravno ovi danasnji klinci mere samo do 402 metra.Sasha napisao:Motor je 4 cilindra nord blok, samo je pitanje šta je uradjeno sa njim i kako je dignut na 2.5. Ipak mislim da je ovo 1.8t.
Treba da podjem do njega, najbolji serviser Alfe u celoj drzavi, problem je sto radi samo nocu i nemozes na red da dodjes od Integre, Impreze i M3 ke.kilson napisao:Svaka cast makini i trudu, ali moram napomenuti da mi se plastike na njoj ne svidjaju nikako, kao i ono ricersko krilo pozadi. Mogao je taj novac pametnije da iskoristi...![]()
Daj neke bolje fotografije motornog prostora i raspitaj se malo kakav menadzment motora koristi.
Sve u svemu, super je da postoji ovakva egzotika u Makedoniji!
Ocu bratac, samo da dodjem na red ;D ;D ;Dkilson napisao:Ponesi fotoaparat obavezno i bez 50-ak slika necu da te vidim na forumu![]()
Btw, reci mu da mu trebaju duzi prenosni odnosi za prenosenje snage na podlogu (ukoliko stvarno puca preko 300KS). Nek' juri menjac od Alfe 75 2.4TD on ide sa 3,077 finalnim prenosom - idealka za turbake sa brdom obrtnog momenta.
Verujem, Alfa je toCuore_Sportivo napisao:Ipak moras mi verovati da u zivo izgleda neverevoatno.