http://www.cbc.rs/forum/viewtopic.php?f=223&t=52434
Alfa je preskupa za odrzavanje i nikako se ne preporucuje kao auto

Istina!DogoArgentino napisao:Ma te stvari nisu vredne rasprave... i ne vode nicemu..
pogledaj samo ona 2 posta u kojima se kaze da 166 moze da se kupi za 3500 eur.. to ti dovoljno govori da sa takvim ljudima nema bas nikakve svrhe raspravljati se
@Kosovic 90% ljudi tu nema pojma... niti su ikada posedovali te modele, niti su ih vozili.. ali znaju sve
jeste da taj gorans ke*a, ali sa 400 (600) eur mesecno primanja, koliko ima pokretac teme + dvoje dece, moze samo da sanja da vozi i odrzava u iole ispravnom stanju bilo koji od premijum automobila koje mu savetuju (i Alfu 166 i BMW E46 i BMW E39). Jedno je imati 400-600 eur i ziveti sa roditeljima i nemati porodicu koju izdrzavas, tad mozes da se "dzekiras".... zivot je mnogo skup, u Beogradu i Novom Sadu 1000 eur mesecno je minimum da bi cetvoroclana porodica mogla da egizstira na normalan nacin, ali bez ikakvog luksuza, a u to podrazumevam i auto iz premium segmenta star 6-10 godina...Ako mu se lepsa polovina zaposli kako je napisao to mu je 600e i ako zeli bas 166 neka mu je i neka je dugo vozi.
Da, zato imamo primere da neko vozi Alfu 147 GTA jednom mesecno jer je skupo gorivo, a za svaki dan koristi Golf 2 dizel...Milan 166 napisao:Zalosno ali istinito
Upravo to... i ja znam dosta takvih primera... kao sto rekoh, premium auto zahteva premium nacin zivota... Alfa 166 je premium auto i smesno je da ga ima neko da bi ga vozio vikendima i to max 50 km, jer za vise nema, jer je i plin poskupeo...takvih koji se kur.e sa besnim autom i spavaju sa babom u sobi,takvih je pun grad,voze mecke,benkice ili alfice,nemaju ni kuce ni mace i povremeno lickaju aute po parkinzima da budu vidjeni
WhiteWolf napisao:Molim vas zasto uopste pridajemo znacaj tim likovima za koje je dvojka vrh sveta.Mislim da uopste nisu vredni pomena takvi sabani
AminSHQ napisao:jeste da taj gorans ke*a, ali sa 400 (600) eur mesecno primanja, koliko ima pokretac teme + dvoje dece, moze samo da sanja da vozi i odrzava u iole ispravnom stanju bilo koji od premijum automobila koje mu savetuju (i Alfu 166 i BMW E46 i BMW E39). Jedno je imati 400-600 eur i ziveti sa roditeljima i nemati porodicu koju izdrzavas, tad mozes da se "dzekiras".... zivot je mnogo skup, u Beogradu i Novom Sadu 1000 eur mesecno je minimum da bi cetvoroclana porodica mogla da egizstira na normalan nacin, ali bez ikakvog luksuza, a u to podrazumevam i auto iz premium segmenta star 6-10 godina...Ako mu se lepsa polovina zaposli kako je napisao to mu je 600e i ako zeli bas 166 neka mu je i neka je dugo vozi.
Voziti Alfu 166 ili slican auto i jesti pastetu i pasulj svaki dan i ici na letovanje u privatan smestaj (sa hranom koju nosis od kuce) jednom u 2 godine, nekako mi ne ide jedno uz drugo... i onda se pitamo zasto su vecina automobila na ulicama/u oglasima krsevi...
To je moje misljenje i ne zelim niko da me pogresno shvati... premium auto, pa makar star i 10 godina zahteva i premium nacin zivota...
Molim vas obratite paznju, ovo sam preneo iz teme "jos jedan zanimljiv oglas"DushanSD napisao:WhiteWolf napisao:Molim vas zasto uopste pridajemo znacaj tim likovima za koje je dvojka vrh sveta.Mislim da uopste nisu vredni pomena takvi sabani![]()
![]()
![]()
![]()
sibin napisao:taj motor se odlicno pokazao. kad sipas 5L dizela u rezervoar i vozis se 200km vozaci tih kola se kunu da posle te vozne imaju 20L u rezervoaru tj ne trosi nego proizvodi gorivo.![]()