nedavno je burazer kupio alfu 147 16.ts 2001, bela, jako lepa,biće slika i predstavljanja s njegove strane, ali nema onu plastiku koja ide ispod motora. lik koji radi na placu ima još jednu alfu jtd, ali ni ona nema tu plastiku. da li ona uopšte postoji i ima li je neko - kupio bi je...
pozdrav
plastika ispod motora
- marin krk
- Garaža: 147 jtd
147 ducati corse - Lokacija: KRK i ITALIJA
- StefanMih
- Garaža: 156 JTD, 33 Racer, Panda 750
Da nema neko nacrt za 156 1.8TS da napravim sebi od aluminijuma ? ne volim plastiku 
- ivdzabg
- Garaža: Alfa 147 1.6 ts 77 kw
- Novialfista
- Garaža: Alfa 156 SW, 2.4 JTD 20v 2005 god...ex policijska iz Italije...
A od skoro i Alfe GT JTS Blackline :) - Lokacija: Beograd
Ne znam zasto praviti kad moze da se nadje da se kupi, doduse plasticna...
5.500 din u Kit komercu i uopste nije losa, pasuje sve kako treba...sad jedino ako planiras da ne znam sta radis pa ti treba metalna....
5.500 din u Kit komercu i uopste nije losa, pasuje sve kako treba...sad jedino ako planiras da ne znam sta radis pa ti treba metalna....
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Ono gore je moj nacrt - napravio sam aluminijumsku, jer plastična pukne pri malo jačem udaru, pa onda visi, pa zapne za nešto, pa se potpuno izlomi... Znači - nije bez razloga.
Alfa je stil... ostalo je status...
- pedja_156
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.9 jtd, 115 ks
pukao jedan deo, pa je "visio", a onda je u jednom silazenju sa trotoara zapeo i pukao ceo... Prenizak je plasticni bez razloga... P.S. dusane, koju debljinu aluminijuma si stavljao? P.S.S. u lukasu je plasticni 4900 din pa ko hoce da kupuje da znate
Re: plastika ispod motora
Kao moja recimodusan147 napisao:Ono gore je moj nacrt - napravio sam aluminijumsku, jer plastična pukne pri malo jačem udaru, pa onda visi, pa zapne za nešto, pa se potpuno izlomi... Znači - nije bez razloga.

- StefanMih
- Garaža: 156 JTD, 33 Racer, Panda 750
Pa aluminijska je mnogo bolje rjeshenje, prvo shto je dosta visha, tj. od nje do poda ima vishe nego u varijanti s plasticnom, a drugo shto je bolja zashtita jer je aluminijum a ne plastika...
Na kraju cu auto na dizalicu i napravit kalup...
Maltane svaki model i motor imaju drugachiju
- dusanGT
- Garaža: GT JTDm Q2
Dovoljno je 1.5mm - lako, jeftino i kruto. Pore toga aluminijum ne korodira - znači da donja zaštita motora (undertray, schutzblech) traje i traje...pedja_156 napisao:...koju debljinu aluminijuma...
Alfa je stil... ostalo je status...
- marin krk
- Garaža: 147 jtd
147 ducati corse - Lokacija: KRK i ITALIJA