Sve sto je vezano za gas (lambda control sistem, lambda sondu, je ispravno).
Isparivac ledi posle nekog vremena, ispostavilo se da rashladna tecnost ne prolazi kroz njega, takodje auto nema grejanje.
E sad... Ono sto je zbunjujuce je da auto ne dize temperaturu, znaci do 90*, upali ventilator, odradi, pa tako opet. Rashladnu tecnost ne gubi nigde. Kad se dok motor radi skine crevo sa prelivne posude tu curi voda, sto opet pokazuje da bi pumpa za vodu trebalo da je OK.
Crevo koje ide od malog hladnjaka za grejanje do isparivaca je hladno, kao i sam isparivac...
Sumnajlo se na pumpu za vodu, mada ne pokazuje da je ona u pitanju... Auto u voznji kao ni na leru ne dize temperaturu, sve najnormalnije radi. Na gas naravno ide dok ne zaledi, onda stane, sto mi se juce ponovo desilo...
Zbunjujuce je i to sto veliko crevo koje ide od hladnjaka do termostata kao da nema vode u sebi, nema cak ni pritiska, mekano je. A opet sve normalno radi...
To crevo je koliko ja znam toplo od paljenja motora do radne temperature, a trebalo bi da bude vrelo tek kad voda prodje kroz njega...
To cu proveriti jos jednom i raskacicemo isparivac pa cemo dikrento da spojimo, da vidimo sta se desava...
Ako neko ima bilo kakvu ideju, savet, sta bi moglo da bude... ?
Izvinjavam se ako je sve ovo malo nedoreceno napisano, i zbunjujuce... Jer zaista ceo slucaj takav i jeste.
Unapred hvala svima na pomoci

Takodje se zahvaljujem REDZEPU, Alexi 75V6 i Alfaskorpionu na pomoci