Motor ko motor,bitno je da ne kupiš neki u lošem stanju.Boxer ti nije posebno skup za održavanje i gledaj ako nađeš 1.7ie, koji po meni od boxer motora najviše pristaje jednoj alfi.
Pa to me u stvari i zanima, kakvi su za odrzavanje jer po onome sto ja znam nista nisu zahtevniji od TS motora, e sada kako znati da je motor OK, mislim da je danas to prava kocka. Hvala goxy tebra
Idemo dalje...
ja ti mogu samo reci neteraj ga u crveno to se odnosi na rpm.otice ti leteci lezajevi a ostalo meni nije nikad crklo.moja se josh vozi u shidu.96god i bez generalne.
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
meni je boxer super, imao sam 33ku 1,7 i.e. i redovno je isla u crveno polje(mladost ludost) i tako je vozio 3 godine bez ijednog problema sem sto je jednom crkao komutator a jednom razvodnik tako da sam ja bio prezadovoljan tim auto, a kako je tek isao za 145ice ne znam
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Odrzvanje boksera u odnosu na TS podeli sa 3 naj manje .I delovi pa i ruke ako ih placas .A sto se tice crvenog ..... dobro ulje i ispravna pumpa nista joj nece biti ako zadjes u nekoj situaciji .