Novosadski skup, predlozi, gde i kad.

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Novosadski skup, predlozi, gde i kad.

Čet Okt 07, 2010 6:03 pm

Evo nadam se da niko nema nista protiv pokretanja ove teme, obecao sam pomoc pa rekoh da malo pogledam pogodne lokacije u NS za organizovanje skupa.
Mislim da nemora da bude asfaltiran parking, mozda moze i neka livada kao u ZR na skupu.
Pejo i ja smo pogledali par lokacija ali mi sad treba rec predsednika, sta on misli o tim lokacijama, neka kaze kad je vremenski dostupan pa da pogledamo zajedno.
Rukovodstvo kluba ce se izjasniti kad planiraju skup u NS, mozda sam malo poranio sa temom, ali reciti sta mislite.

Pozdrav.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
Dewillex
Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 11:03 am

Re: Novosadski skup, predlozi, gde i kad.

Čet Okt 07, 2010 8:16 pm

opaaaa. Svaka cast. Nesto se radi. :arflag

Jel moze na MISELUKU da se napravi neka karting staza za nas? :drift

Slika
Poslednja izmena od Dewillex u Čet Okt 07, 2010 8:24 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
Korisnikov avatar
Tihomirce
Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Čet Okt 07, 2010 8:24 pm

Moj predlog je da ne mora da bude baš u Novom Sadu , može i okolina ;)
u sezoni 2009. na početku se znalo da će imati tri skupa i neki okvirni datumi
u sezoni 2010. je bilo malo čipavo i završilo se na dva skupa
ja bi to sve ostavio iza i krenuo dalje :hello:
ništa ne znači plakati nad prosutim mlekom
mislim da nije rano da se planira sezona 2011. :this:
nebi bilo zgoreg da se napravi neka skripta koji uslovi moraju da se ispune da bi se organizovao jedan skup
Slika
Korisnikov avatar
Dora
honorable
honorable
Garaža: FIAT :(
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 10:00 pm

Čet Okt 07, 2010 8:32 pm

Dewillex napisao:opaaaa. Svaka cast. Nesto se radi. :arflag

Jel moze na MISELUKU da se napravi neka karting staza za nas? :drift

Slika
Sama pomisao da se zatvori deo Mišeluka košta toliko para koliko klub neće imati za 10 godina a o papirologiji i dozvolama da ne pričam...

Na Vencu ima par lepih mesta i odmarlišta...
Korisnikov avatar
giska
Garaža: Alfa Romeo 33 Boxer 16v. QV
Alfa Romeo 146.1.4 T.S.
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 3:33 pm

Čet Okt 07, 2010 8:35 pm

Misheluk je ne moguća misija kako za naš tako i za neki drugi sličan skup,tako da je bolje da se ne razmatra ta opcija! :bye: :bye: :bye:
Korisnikov avatar
pejo
Garaža: ALFA 156
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 7:13 pm

Čet Okt 07, 2010 8:41 pm

nebi bilo zgoreg da se napravi neka skripta koji uslovi moraju da se ispune da bi se organizovao jedan skup

tako je tihi.trebalo bi i neki wc obezbediti a ne da trazim zbunje posle 3 sata puta. obezbediti i obichnu vodu za ljude koji dodju iz unutrashnjosti,da neskapavaju od zedji ako u blizini nema neki dragstor.sve staviti lepo na papir i krenuti redom stavku po stavku.saslushati svako mishljenje i sugestiju a ne seci u korenu.ja i vajper sa vojvodjanima kako neki kazu pokushacemo u dogovoru sa precednikom da organizujemo skup za pamcenje po lepom,ma koliko se mi ovako prepucavali,jer svi volimo i teramo istog zeca.pa ce mo primedbe uvaziti i na sledecem skupu otkloniti greshke jer svi mi pomalo greshimo. :thumbsup:
MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
Korisnikov avatar
pejo

Čet Okt 07, 2010 8:46 pm

ima dosta ovih propalih firmi po NS koje imaju velike parkinge za shlepere i to treba pretraziti.a moze i van ns recimo rodic kula.treba saslushati predloge pa odluchiti zajednichki.
Korisnikov avatar
motion
Pridružio se: Ned Nov 23, 2008 11:55 am

Čet Okt 07, 2010 9:07 pm

Ovo za skriptu sa uslovima za organizaciju jednog skupa mi se jako svidja. Mislim da treba podici nivo organizacije na malo visi nivo (nije mi cilj bilo koga da vredjam, bio sam do sada na jednom skupu i nisam merodavan za bilo kakve ocene, imam utiske sa ovog zadnjeg i izneo sam ih u toj temi). Voda, wc, hrana picence i neko mezence mislim da se moraju podrazumevati, kao i neka vrsta staze, poligona ili sl. Takodje, trebali bi se na mestu okupljanja parkirati po nekoj semi (po modelima, okruzima iz kojih dolazimo ili nesto slicno), svaki ucesnik ukoliko je na forumu trebao bi da oznaci svoj auto nikom sa foruma, za lakse prepoznavanje. Naime na ovom skupu sam hteo da se upoznam sa nekim ljudima sa foruma uzivo, ali nemam pojma ko je ko. Neko parce papira iznad instrument table moglo bi to da resi, moze ih napraviti svako kod kuce ili mi na licu mesta mozemo staviti unapred odstampane cedulje.
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Korisnikov avatar
dovlax2
Garaža: 156 2.4jtd
Pridružio se: Ned Jan 10, 2010 10:50 pm

Čet Okt 07, 2010 9:16 pm

:podrzava

možete i mene računati u organizaciji (sve radim perem, peglam, pušim hahaha hahaha )
Slika
Korisnikov avatar
motion

Čet Okt 07, 2010 9:20 pm

Onda znamo ko je zaduzen za ovaj higijenski deo ;) hahaha hahaha :drink :rotfl: :P
"...owning an Alfa is a portal through which all petrolheads must pass if they genuinely want to know what it is that differentiates a car from a toaster or a washing machine" by Jeremy Clarckson (da je srbin zvao bi se Jeremija)
Korisnikov avatar
pejo

Čet Okt 07, 2010 9:23 pm

dovlax2 napisao::podrzava

možete i mene računati u organizaciji (sve radim perem, peglam, pušim hahaha hahaha )
meni se svidja ovaj zadnji deo. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Korisnikov avatar
giska
Alfa Romeo 146.1.4 T.S.

Čet Okt 07, 2010 9:28 pm

Motion ima jako dobar predlog za kartice sa ispisanim nick-om. sa foruma! Mislim da bi nam to svima bilo od koristi,ne samo na tom skupu nego i na svakom sledećem!
Korisnikov avatar
alfasud-82
Garaža: alfasud 1977
alfa 147 1.6 2001.88kw120ks
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 9:16 pm

Čet Okt 07, 2010 9:37 pm

buduca kvantaska pijaca na izlazu iz n.sada deluje primamljivo dosta je veliki plac.
Korisnikov avatar
Tihomirce
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Čet Okt 07, 2010 10:26 pm

Sasha - presidente je imao lep predlog ,
ako je izvodljiv
-Kula- Slika
koliko vidim ima sve što je neophodno , pa čak i jezerce :D
Slika
Korisnikov avatar
gaja
Garaža: Alfa romeo 33 1.7 1989 ex
Alfa romeo 156 1.8 ts 2001 ex
Alfa romeo 156 1.6 ts 2002 ex
Fiat Punto 1.2 2001 ex
Fiat Stilo 1.9 jtd 2002 ex
Fiat Bravo 1.9 mjet 16v 2007
Pridružio se: Pet Jan 22, 2010 3:00 pm

Čet Okt 07, 2010 10:27 pm

giskabre napisao:Motion ima jako dobar predlog za kartice sa ispisanim nick-om. sa foruma! Mislim da bi nam to svima bilo od koristi,ne samo na tom skupu nego i na svakom sledećem!
Hm, mozda bi bilo dobro i da svako na foriumu ima sliku na kojoj je i on sam pored svoje ladje, nekako bi cini mi se mozda bio prisniji odnos medju clanovima foruma... Verujem da bi vecina volela da zna kako izgledaju ljudi sa kojima dele misljenje i koji su im nekad pomogli u resavanju nekog problema ili davanju saveta... :wave: :wave:
Korisnikov avatar
giska
Alfa Romeo 146.1.4 T.S.

Čet Okt 07, 2010 10:27 pm

Kula je vrh!
Korisnikov avatar
dovlax2
Garaža: 156 2.4jtd
Pridružio se: Ned Jan 10, 2010 10:50 pm

Čet Okt 07, 2010 10:44 pm

jedino da ne smrdi ;)
Slika
Korisnikov avatar
motion

Čet Okt 07, 2010 10:57 pm

Ako ne smrdi nema posla za tebe dovla ;) :P :rotfl: hahaha

Kula mi se svidja :arflag
Korisnikov avatar
alfasud-82
Garaža: alfasud 1977
alfa 147 1.6 2001.88kw120ks
Pridružio se: Uto Mar 17, 2009 9:16 pm

Čet Okt 07, 2010 11:07 pm

kula je ok ako je izvodljivo.i da se sve kockice poklope
Korisnikov avatar
milosh024
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:27 am

Čet Okt 07, 2010 11:22 pm

ja sam davno predlozio u temi za poboljsanje rada foruma da treba prva slika u predstavljanju da bude sa vlasnikom radi lakseg raspoznavanja. Nije usvojeno jer ne moze da se kontrolise da li ce neke slike biti kojekakve i slicno....a moglo je da se resi autorizacijom slike ali nema veze....jos da dodam tako je na fourmu nasih kolega sa severa (madjarska) i jako lepo funkionise pogotovo kad izaberete opciju ladies first, milina.
Jos jedan primer nasih komsija, kod njih nema klasicne clanarine za klub ali se ulaskom na skup placa kotizacija....cinjenica je da je ranije ona bila velika (a nije se dobijalo nista( ali na poslednjem skupu na kojem sam bio kostala je za ceo auto sa tri clana posade 8 eura....za taj novac dobili smo svescicu sa programom, nekoliko nalepnica, narukvicu za ruku u slucaju izlaska sa mesta desavanja da bi mogli da udjemo nazad, skriptu koju je stampao madjarski klub koja nam nije znacila nista jer nismo razumeli ali bilo je jos materijala *reklame od sponzora, par letaka gde mogu da se kupe delovi za Alfu, prodavnce i otpadi i tako).....ja ne kazem da treba da naplacujemo ulaske na nase skupove ali od tog novca moe da se eventualno izfinansiraju neke dodatne stvari...ako mislite da ce vam u Kuli neko pokloniti stazu za karting grdno se varate, ali ako svaki clan na ulasku u komlex plati 500 dinzi po kolima onda ima realne sanse da se tako nesto organizuje...jer klub vec placa jednu stazu od clanarina i verujem da je to samo po sebi ogroman trosak...ima jos mnogo ideja koje bi mogle da se sprekopiraju od nekih moram sa zaloscu da priznam vecih i starijih klubova...recimo kupovina "ulaznice" na skup u predprodaji, sa popustom, sto moze da omoguci uvid u priblizan broj clanova na skupu a ne da se prijavi 1000 ljudi, navuce se hrane, pica svega, rezervise se restoran a realno ode da klopa 10 ak ljudi od 100 koji su dosli na skup.....
sve ovo pisem da imate u vidu da je organizacija jednog skupa ebena rabota, dobro razmislite sta i kako tri puta...
sta god mogu da Vam pomognem obzirom na obaveze oko malog deteta stoji vam na raspolaganju :arflag
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Korisnikov avatar
motion

Čet Okt 07, 2010 11:33 pm

Pozdrav Miloshe024 druze stari, racunamo na tvoju pomoc svakako :drink , hocemo da organizujemo nesto lepo, a to cemo moci samo ako se svojski potrudimo :thumbsup: . Kula bi bila dobar izbor, ali koliko kosca treba proveriti. Treba sve staviti na papir i videti sa cime raspolazemo od sredstava, dakle kakve su nam mogcnosti i izabrati najbolje resenje, mislim da smo na vreme krenuli sa obradom teme, tako da ce se iskristalisati neke ideje u dogledno vreme, pa onda da prijonemo na posao :beerchug:
Korisnikov avatar
motion

Pet Okt 08, 2010 12:01 am

Evo linka za Kulu: http://www.kompleks-jezero.com/motodromkula.html

Lepo se vidi sta sve moze da ponudi :drink
ZE
ZEPP 46
Drug Član
Drug Član

Pet Okt 08, 2010 12:05 am

Nemojte da shvatite pogresno...mozda ste malo poranili...kazem vam iz najbolje namere..jer do skupa minimum ima 6-7 meseci..ako ne i vise..nadam se da do tada nece da vam splasne entuzijazam...
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Pet Okt 08, 2010 4:36 am

Vidim da ste razmislja o drugim mestima u Vojodini za skup, prema tome promenite naziv teme u Vojvodjanski skup, predlozi, gde i kad. mislim da ce biti primereniji.

@ZEPELINBG

Sam si rekao u KG da se treba ranije primpremiti sto se organizaciju skupa tice, da ne bude ajd sad skup i za nedelju dana smislite gde, prema tome pustite vi nas da se dogovaramo, leba netrazimo, sto bi rekli. ;)
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
Dewillex
Garaža: Alfa Romeo 147 selespeed
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 11:03 am

Pet Okt 08, 2010 7:20 am

Al je Kula do jaja. Staza je zadovoljavajuća i prilično bezbedna po vozače, alfe i gledaoce. Restoran, jezero za kupanje. Samo tooo :grin:

Jel zvao neko da se informiše?
Poslednja izmena od Dewillex u Pet Okt 08, 2010 7:21 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”