jedno kratko i jasno pitanje,a molio bih da mi odgovore oni koji stvarno imaju iskustva sa Selespeedom.
Naime radi se o sledecem: Naleteo sam na 156 2.0 TS Selespeed iz 2002 godine,u zaista impresivno dobrom stanju. Auto je neogreban. Bukvalno. Nalazi se u Italiji,i ceka da odem da ga zgrabim. NIje mnogo ni skup...

Auto je fenomenalan skroz,osim sto ima taj Selespeed. Kakva je situacija sa tim menjacima? Koliko su pouzdani i da li se kvare? Ali iskreno. Bojim se tih menjaca strasno.

Jedan moj drugar je imao nesto isto ili nesto jako slicno na Fiat Abarth-u i o jadu se zabavio sa njim,nije covek nigde smeo da se uputi,a auto mu je bio extra. Cuo sam da su popravke jezivo skupe. Nisam nikada imao Alfu sa tim menjacem.
Sta vi mislite? Molim vas podelite to sa mnom,ta 156 je toliko dobra da su mi oci ostale na njoj. I naravno,potpuno je ispravna,salta kao Formula,mi se vozali i probali je. Ali ipak mi je frka. Ovde vidim mnogi pitaju ovo ili ono u vezi Selespeeda,ali niko otvoreno da kaze da li to treba kupovati,ili ne?
Recimo kod Audija se odavno zna da taj njihov Tiptronic treba izbegavati jer jednostavno nije dobro napravljen. Ali kod Alfice ne znam.
Molim za strucna misljenja