Doduse nisam merio potrosnju benzina ali plina mi trosi oko 17 litara ako ne i vise u gradu,menjao sam isparivac,ventil za stelovanje potrosnje plina je zavrnut do kraja,auto ide odlicno ali trosi ko da vozim kamion!!!
Interesije me kolika bi bila normalna potrosnja plina i benzina po vasim iskustvima?
Normalna potrosnja benzina i plina alfa 1.3
- alfatar
- Garaža: alfa 33 1,3dablkarb 1992
Re: Normalna potrosnja benzina i plina alfa 1.3
moja 33 1.3 trosi prosjecno 10 litara plina i ide dobro. benzin je gutala nenormalno ali mislim da su joj karbovi rastelovani ali voznja na plin je OKcojan napisao:Doduse nisam merio potrosnju benzina ali plina mi trosi oko 17 litara ako ne i vise u gradu,menjao sam isparivac,ventil za stelovanje potrosnje plina je zavrnut do kraja,auto ide odlicno ali trosi ko da vozim kamion!!!
Interesije me kolika bi bila normalna potrosnja plina i benzina po vasim iskustvima?
- Chivanga
- Garaža: AR 145 1.4ts 16v lusso
negde ti curi plin,prevelika je potrosnja,oteraj u servis koji se bavi ugradnjom plinskih uredjaja da ti provere.
Nije do curenja plina bilo kao zeznut je bio onaj ventil za redukovanje plina bio je od plastike i na njemu nije bilo moguce da se zavrne plin do te mere da se motor pocne gusiti,zamenjen je sa mesinganim ventilom i sad je nastelovan plin,videcu sada koliko ce trositi!!!!