Normalna potrosnja benzina i plina alfa 1.3

Alfa Sud | Sprint | Arna | 33
Jednom boxer, uvek boxer!
cojan
Pridružio se: Pon Mar 01, 2010 7:42 pm

Normalna potrosnja benzina i plina alfa 1.3

Čet Jul 08, 2010 11:35 am

Doduse nisam merio potrosnju benzina ali plina mi trosi oko 17 litara ako ne i vise u gradu,menjao sam isparivac,ventil za stelovanje potrosnje plina je zavrnut do kraja,auto ide odlicno ali trosi ko da vozim kamion!!!
Interesije me kolika bi bila normalna potrosnja plina i benzina po vasim iskustvima?
alfatar
Garaža: alfa 33 1,3dablkarb 1992
Pridružio se: Sub Apr 24, 2010 7:43 pm

Re: Normalna potrosnja benzina i plina alfa 1.3

Čet Jul 08, 2010 2:12 pm

cojan napisao:Doduse nisam merio potrosnju benzina ali plina mi trosi oko 17 litara ako ne i vise u gradu,menjao sam isparivac,ventil za stelovanje potrosnje plina je zavrnut do kraja,auto ide odlicno ali trosi ko da vozim kamion!!!
Interesije me kolika bi bila normalna potrosnja plina i benzina po vasim iskustvima?
moja 33 1.3 trosi prosjecno 10 litara plina i ide dobro. benzin je gutala nenormalno ali mislim da su joj karbovi rastelovani ali voznja na plin je OK
Chivanga
Garaža: AR 145 1.4ts 16v lusso
Pridružio se: Sub Nov 07, 2009 8:13 pm

Čet Jul 08, 2010 8:05 pm

negde ti curi plin,prevelika je potrosnja,oteraj u servis koji se bavi ugradnjom plinskih uredjaja da ti provere.
cojan
Pridružio se: Pon Mar 01, 2010 7:42 pm

Ned Jul 11, 2010 11:16 am

Nije do curenja plina bilo kao zeznut je bio onaj ventil za redukovanje plina bio je od plastike i na njemu nije bilo moguce da se zavrne plin do te mere da se motor pocne gusiti,zamenjen je sa mesinganim ventilom i sad je nastelovan plin,videcu sada koliko ce trositi!!!!

:arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag

Povratak na “Boxer Odeljenje”