Mozes li mi samo reci sta sve spada u ceo prednji trap tj. sta se dobija za tu cenu?Relja napisao:ceo prednji trap kosta 230e(obe strane) sa rukama.
Mislim da mogu da se kupe nekakve gume koje se ubace medju opruge, tako da se one ne sabiju u potpunosti.Relja napisao:jel postoji nacin da se zadnji kraj podigne za 1-2cm?
meni isto legao, promenio sam par opruga(polovnih) i isto uvek cuci![]()
imam woofer u gepeku
Ja vozim fabricki spustenu 156, otprilike -30mm. Ima odredjenih problema jer mozes da zaboravis na vece ivicnjake i neravnine poput onih na nadvoznjaku posle Sajma koje su napravili autobusi na desnoj strani. Tu sam, recimo, nekoliko puta zakacio, ali nista strasno. Jbg, tako je to kod nas...treba biti oprezan.milan 156 napisao:Ne bih savetovao spustanje 156ice. I ovako je dovoljno niska i super lezi na putu.To sto ti se desilo kod Gazele samo potvrdjuje.A prednj trap joj je zaista "mek" i skup.
Radeci u perionici automobila, vidjao sam cesto kako prolaze spusteni automobili, ko ima srece prodje sa ogrebotinama, a ko nema ......eto neplaniranog troska kad negde (pre ili kasnije) gegne ili zakaci!
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”