cao svima , ja sam iz cacka, imam alfu 33, 1.7 16w, bokser.
- jacimbojan
- Garaža: 33.1.7 16w
cao svima , ja sam iz cacka, imam alfu 33, 1.7 16w, bokser.
imam problem sa motorom, kada mi radi na leru, auto se ceo trese, svi mi kazu da mi neradi jedan cilindar,pa sam hteo da pitam , sta bi moglo da bude, trebalo bi sledece sedmice da idem do majstora da mi izmeri kompresiu na motoru , pa cu znati dal mi jedan klip neradi,koliko bi bila popravka toga , odprilike. pozdrav svima

- lux
- Garaža: 147 1.6 TS 77kw
Re: cao svima , ja sam iz cacka, imam alfu 33, 1.7 16w, bokser.
Idi kod majstor Laza na Topalovom brdu doktor je za boxere.Ja dok sam imao 33ku on mi je odrzavao i evo bije 270000km. bez ikad otvorenog motora.
- floyd030
- Garaža: alfa romeo 33 1.5i 1991g
alfa romeo 33 1.3s 1988g - Lokacija: Bor
idi ti kod proverenog majstora za box motore,mnogi 33-kin zvuk cene kao da radi na 3 cilindra,a ako je to stvarno u pitanju pocetne stvari koje treba da gledas su kabla,svecica,bobina.....jacimbojan napisao:imam problem sa motorom, kada mi radi na leru, auto se ceo trese, svi mi kazu da mi neradi jedan cilindar,pa sam hteo da pitam , sta bi moglo da bude, trebalo bi sledece sedmice da idem do majstora da mi izmeri kompresiu na motoru , pa cu znati dal mi jedan klip neradi,koliko bi bila popravka toga , odprilike. pozdrav svima![]()
http://s1.bitefight.rs/c.php?uid=20864" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad je struju izmisljao Tesla,ameriko sisala si vesla
Kad je struju izmisljao Tesla,ameriko sisala si vesla
- jacimbojan
- Garaža: 33.1.7 16w
hvala na savetu, sutra cu bas da odem na topalovo brdo , da nadjem laza.