Kao sto tema kaze,auto mi trokira preko onih dugih dionica,gdje je propao asfalt.Ali,samo kad idem brze,sto inace ne radim nikad,bez juce,jer sam preticao,pa nisam mogao da usporim... je tvrd.Jel imao neko slicnih problema?Treba s autom da predjem 500km u 2 dana,pa sam malo ufrcen,nikad nisam imao ovakvih problema.Inace,radi sve normalno kad je put o.k. .Pisite drugovi
Dare,samo opusteno,kao sto kazes auto je tvrd i moguce je da ti se preko neravnina noga kao i ostatak tijela pomjera i tako milimetarski dajes i oduzimas gas...Meni se par puta desavalo da se tako istripujem,a onda shvatim o cemu se radi...
Probaj ovo sto sam ti rekao,ako bude,ima jedan momak se prodaje u djelove,mozda ti bude pasovala noga od njega
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Xaxa,mislim da ipak nije do noge,al ako bude to problem,makar da zna gdje ima..xaxa...
Sad,ozbiljno,prvo mi je palo napamet,posto nisam uspio da zamjenim filter goriva,da se nekako preko rupa "mucka" i da propusta necistoce.. ,a drugo da negdje masa pravi problem.Strah me da nije ovo drugo. .Odkud znam gdje da provjeravam kontakte mase.
Danas presao 200km u cugu,auto ide extra,znaci vrh,al cim dodju neravnine..opet trza.Il gubi struju il gorivo.Na ravno je sve extra.I opet kad zatrokira tako pali mi lampicu od ubrizgavanja.Ne znam sta da radim,dajte neki predlog.Dizne su ociscene,filter od goriva cu promjeniti.Pade mi na pamet da nije pumpa od goriva,al ne vjerujem da je to,jer ne bi bilo problema samo preko rupa nego stalno.Ima li ko kakvu semu kontakata il masa,razmisljam da kupim kontakt sprej pa da idem redom.Znaci potrosnja je super...svime sam zadovljan,al sto trokira preko rupa??Pomagajte..
Xaxaxa..moguce Deki.Moguce.Nadam se uskoro nekoj lovi,pa cu kupiti kontakt sprej i povesti kola kod ovih majstora sto su mom bratu napravili vectru v6 koja je imala slicne probleme.
Bas mi to bzvz...Nisam navikao da imam takvih problema...