senzor paljenja radilice... 1.9 JTD-m
- duxi-kg
- Garaža: Alfa GT 1.9 JTD-m 180ks : Alfa 145 QV 155ks
vec par dana mi pali motor control system failure pa ugasi,posle nekog vremena...danas odem na komp i prijavljuje gresku neki senzor polozaja ili paljenja radilice..sta je u pitanju,jel opasno nesto???izbrisali smo gresku pa cemo videti dali se opet pali/...
inace auto je GT 1.9 Jtd-m dali je neko imao slican problem??da na pomenem nikakve promene u radu motora nisam osetio,znaci sve normalno radi...

- mare
- Garaža: Alfa Romeo 147
Re: senzor paljenja radilice... 1.9 JTD-m
meni je crkao senzor polozaja radilice...i kad mi se auto ugreje i ugasim ga nekad nije hteo da upali dok nisam ga pogurao malo...zamenio sam deo i sad pali ko lud... 

- duxi-kg
znam treba da ima problem sa paljenjem...ali meni je sve okmare napisao:meni je crkao senzor polozaja radilice...i kad mi se auto ugreje i ugasim ga nekad nije hteo da upali dok nisam ga pogurao malo...zamenio sam deo i sad pali ko lud...

- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Ja sam skoro menjao samo me izdao jedan dan vergla i neće da upali, otišao senzor radilice cena bila oko 2200 rsd facetov u kit komercu.
- duxi-kg
havala ja mislio da je skuplje....vnov napisao:Ja sam skoro menjao samo me izdao jedan dan vergla i neće da upali, otišao senzor radilice cena bila oko 2200 rsd facetov u kit komercu.
- mare
- Garaža: Alfa Romeo 147
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”