Caa drugari ALFISITI.
Danas sam bio da pogledam jednu Alfu 147. Auto je san snova. Cena je ok. U pitanju je 1.9jtdm i sve je bilo ok dok je nisam probao. Auto ide super, ekstra lezi na putu, super ubrzava, ne dimi ali ima jedan problem. Pri stiskanju pedale - kvacila, pri samom kraju hoda cuje se skripa. Kada se polazi iz mesta 1 brzinom bez gasa sve je ok. Kada se pravi vaga sa malim gasom dolazi do podrhtavanja. A kada se polazi sa malo vecim gasom sve je ok. Problema nema pri promeni brzina, ni na vise ni nanize. Inace vlasnik kaze da je pre 1000km zamenio lamelu, korpu i druk, a plivajuci zamajac nije dirao jer su mu u servisu rekli da nema potrebe da se trosi i da je u ekstra stanju. Vlasnik mi deluje kao o.k. lik i ne bi rekao da me laze. Auto mi se mnogo svidja, ali me ovo plasi. Da li bi neko od clanova znao da mi kaze u cemu bi mogao da bude problem?
147 problem zamajac
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Kao sto sam ti napisao na cannon forumu, trebao si da vodis majstora sa sobom koji dobro poznaje Alfe, ovo mi lici na los plivajuci zamajac.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
ki
- Drug Član
Ne mora da znaci da je zamajac. Mozda je i los set kvacila, vidjao sam setove koji traju po 6-7000 Km i onda su zreli za djubre. Sve u svemu ako gledamo najlosiju varijantu a to bi bilo da se menjaju komplet zamajac i set kvacila, zadovoljstvo bi te kostalo nekih 1K eur.
Sve dijagnoze bez skidanja menjaca su najobicnije predpostavke.
Sve dijagnoze bez skidanja menjaca su najobicnije predpostavke.